Джорджина чака Роналдо в леглото

Джорджина е самичка в леглото

Родригес показа семейната спалня

Джорджина Родригес чака любимия Кристиано Роналдо самотна в леглото. Испанката провокира с разголена снимка от семейното ложе, на която е само по сатенена нощничка. Родригес легна самичка, докато Кристиано поставяше поредния си рекорд. Той вкара гол щ750 в кариерата си при победата на "Ювентус" с 3:0 над "Динамо" (Киев) в Шампионската лига. След него той благодари именно на семейството си за подкрепата.
"750 гола, 750 щастливи момента, 750 усмивки по лицата на нашите фенове - написа Роналдо. - Благодаря на всички съотборници и треньори, които ми помогнаха да постигна този изумителен брой, благодаря и на всички съперници, които ме карат да работя и работя всеки ден. Не на последно място - благодаря на моето чудесно семейство, което е до мен в добри и лоши моменти. Следваща цел - 800 гола."

Кристиано Роналдо
Кристиано Роналдо

Джорджина и Роналдо са заедно от 2016 г., но все още не са сключили брак. Преди това Кристиано бе с шеметната рускиня Ирина Шейк. Преди да стане гадже на португалеца, Родригес работи като продавачка в магазин за дрехи. Именно там се запознава със звездата, а два месеца след първата им среща вече са двойка. Напоследък Джорджина показва все повече разголени снимки в социалните мрежи, с които постоянно трупа нови фенове.
"Сексът с моята Джорджина е по-хубав и от най-красивия ми гол - признава португалецът. - Тя е майка на децата ми, много я обичам, толкова ми е помогнала! С нея сме приятели, говорим си, аз отварям сърцето си, тя отваря нейното, толкова е хубаво! Един ден ще се оженим, това е мечта и на майка ми."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене