Стоянович притеснен: Нямаме лидер

Робърта вкара гол и записа асистенция срещу "Ботев", но това не стигна за победа

"Левски" няма изявен лидер на терена, който да поведе отбора в трудни моменти. Това свое притеснение изрази треньорът Славиша Стоянович. Направи го след равенството 2:2 с "Ботев" (Пд).

"Не бяхме спокойни в играта. Нямаме човек или двама да успокоят останалите, да балансират нещата. Да дадат импулс. Нямахме призив за мотивация, да се самомотивираме на терена. Ние от скамейката трябваше да викаме през всичките 90 минути", заяви Стоянович.
Освен това треньорът е крайно разочарован от изявите на някои свои играчи. Сред тях бе централният бранител Ребин Сулака. Той направи куп грешки в двубоя с "Ботев" (Пд). Още двама-трима си навлякоха гнева на специалиста заради представянето си. Той на няколко пъти привика при себе си Симеон Славчев при спряна игра.
"Неотговорна игра на трима-четирима играчи, а може и повече - бесен бе Стоянович. - Никаква комуникация, неорганизираност. И Ребин, и Начо, и в средата на терена някои играчи грешаха чисти пасове, първо докосване на топката, спиране. Тотална дезориентация в задна линия."
Освен слабата игра в отбрана срещу "Ботев" още проблеми застигнаха "сините". В момента те разполагат само с един здрав футболист, който може да играе по фланговете на защитата. Това е Ивайло Найденов. Матео Стаматов лекува контузия в Барселона. Два дни преди мача с "черно-белите" травма на тренировка е получил Драган Михайлович. Той има разтежение.

Славиша Стоянович
Славиша Стоянович
На загрявката за срещата от болки в адукторите се оплака Файсал Рерас. Той бе заменен на пожар от младока Патрик-Габриел Галчев в титулярния състав. Именно юношата на "сините" бе поредната жертва. Той се контузи, докато предотвратяваше голово положение пред вратата на "Левски". Галчев обърна глезена, като си тръгна от "Герена" с обездвижващ ботуш. Предварителните прогнози за състоянието му не бяха никак оптимистични, но все пак ще се изчакат резултатите от обстойните прегледи вчера следобед.
Освен това следващия мач на "сините" - гостуване на "Ботев" (Вр) - пропуска и капитанът Мартин Райнов. Той получи своя пети жълт картон от началото на първенството и ще бъде наказан за една среща.
В мистерия продължава да е обвита и травмата на халфа Андриан Краев. Той е извън терените от ноември насам. Първо се смяташе, че контузията му е лека и ще отшуми за 20-ина дни. След това се предполагаше, че е с футболна болест и ще бъде опериран. След преглед в чужбина се оказа, че няма нужда от интервенция. Очакваше се Краев да е готов за игра през март.
"За Краев изобщо вече не знам какво да ви кажа. Почна да тича, но пак усеща някаква болка. Не съм доктор, не знам какво да кажа. Това са вече 4 месеца. Малко по-добра е ситуацията, но като не е на терена, за мен е същото", коментира Стоянович.



ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене