Седмичен хороскоп: Лъвът да не рискува с начинания, козирогът ще минава препятствия

Седмичен хороскоп

ОВЕН: НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: Първите четири дни на седмицата са напрегнати най-вече заради отношенията с близките ви, но за съжаление, и на работното място. Промяна в настроението и в поведението ви е повод ваши конкуренти да ви вредят. Не вземайте важни решения, дори да го изискват от вас. От понеделник сте подвластни? на противоречия и?негативни емоции. Наложете си такт и гъвкавост в общуването. Разчитайте на умението си да променяте своевременно тактиката в своето поведение. Възможни са неочакван обрат на събитията във ваша полза и финансови постъпления.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради нежеланието ви да си дадете необходимата почивка. Пазете се от простуди дори и в топлото време и от травми. Не прекалявайте с алкохола.

Любов: Бъдете готови за сериозни проблеми с приятели и близки хора. Семейните проблеми или битовите разправии ще повлекат след себе си допълнителни разходи.

ТЕЛЕЦ: НАИВНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата сте наивни и затова сте склонни да се впускате във всяко примамливо предложение, което ви се струва печелившо. За ваша изненада рискувате да се провалите и да претърпите финансови загуби, за някои от вас непосилни! Бъдете разумни. Концентрирайте се в главната си задача и превърнете замисленото в реалност. Обединете промяната с разумните действия. Обзети сте от желание от понеделник да започнете нова дейност. Прибързаността ви вреди. Начинанията ви обещават провал. Отложете деловите срещи.

Здраве: Здравето ви е нестабилно и са възможни сериозни проблеми. Физически сте изтощени и е време да направите дълга почивка, за да не си навредите.

Любов: Романтичната среща, която сте уговорили, ви изпълва с радост, защото сте обикнали от пръв поглед обекта на чувствата си. И все пак бъдете внимателни да не сте в омаята на заблуда.

БЛИЗНАЦИ: СТАБИЛИЗАЦИЯ

Работа: В началото на седмицата стабилизирайте постигнатото, а също и отношенията с колегите си. Не позволявайте да ви отклонят от важните задачи, които са ви възложили за изпълнение. Не спорете с колегите си. Имате прекрасната възможност да започнете новите си задачи, които ще завършите с успех и в определения срок. От понеделник бъдете умерени в желанията и действията си и не позволявайте да нарушат хармонията в отношенията ви. Не допускайте да ви провокират с цел да научат плановете?ви, а след това да ви провалят. Бизнесът, който сте решили да обсъждате, със сигурност ще ви създаде бъдещи проблеми, ако денят е неподходящ.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте притеснени и изнервени. Бъдете внимателни. Не си създавайте напрежение, особено вече сте и уморени.

Любов: Личните ви отношения са хармонични, но не трябва да ги съсипвате с отсъствието си от дома. Несемейните да не се впускат в инцидентни сексуални удоволствия.

РАК: ПРОБЛЕМИ

Работа: Първите дни на седмицата ви изненадват с проблеми, които ще разрешите бързо.?Разчитайте на себе си, а не на късмета си, за да се справите с предизвикателствата. Налага се да се потрудите, за да съхраните авторитета си. Ще се заредите с нови сили и ще поднесете на колегите си перспективни идеи. От понеделник всички ваши разговори са свързани с неприятности и неразбиране от страна на колегите ви. Проявете търпение и бъдете сдържани. Ако сте изнервени и избухливи, ще си навредите сами. Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас и ще приключите служебните си задачи до края на деня. На работното място стабилизирайте постигнатото.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но можете да си навредите с бликащата емоция. Грижете се за себе си. Предпазвайте се от травми при малки ремонти у дома.

Любов: Очакват ви лични проблеми заради прояви на ревност от страна на брачната или интимната половинка. Не се впускайте да отмъщавате с изневяра, защото вредите на себе си.

ЛЪВ: РИСКОВАНИ НАЧИНАНИЯ

Работа: От началото на седмицата на вашето работно място се чувствате в стихията си.? Не рискувайте с начинания, а завършете започнатото. Отношенията с колегите ви са хармонични.? Всичките ви професионални идеи ще бъдат подкрепени, ако ги поднесете спокойно и без опит да наложите мнението си. Обещайте на хората, които ви подкрепят, че ще споделите с тях приходите си в общ проект. Възможно е от понеделник да положите повече усилия за работата си, отколкото предполагахте. Ново запознанство ще преобърне живота ви. Очаквайте финансови постъпления. Не бързайте с инвестициите.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, което е причина за доброто ви настроение и гаранция за успех. Пазете се от настинки. Не прекалявайте с алкохола.

Любов: Отдалечили сте любимите си хора и страдате, защото се чувствате самотни. Време е помислите накъде да тръгнете, за да намерите отново пътя към сърцата им.

ДЕВА: ПРЕЧКИ

Работа: Не са изключени резки промени в настроението и самочувствието ви, които от самото начало на седмицата налагат промяна във вашите планове за деня, за да се справите със задълженията си. Сами ще си създадете пречки, ако решите да рискувате. Разчитайте на интуицията си. Съветите на приятели и вмешателството на партньорите ви може да доведе до застой. От понеделник бъдете внимателни и не се доверявайте на малко познати хора, защото са възможни измами и кражби както в дома и офиса ви, така и на интелектуалния ви труд. Овладейте се и не предприемайте импулсивни и рисковани действия. Не е желателно да пътувате.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Все още сте податливи на проблеми със стомаха. За пореден път сте прекалили с диетите и сте изтощили организма си.

Любов: За вас любовта играе водеща роля. Успехът е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате и не изневерявайте.

ВЕЗНИ: ОТГОВОРНОСТ

Работа: Вашият печеливш ход в началото на седмицата е да осъзнаете, че е във ваша полза да работите отговорно, въпреки че сте прекалено емоционални и често губите чувството си за реалност. Деловите срещи и общуването са затруднени. Избягвайте разговорите с нови делови партньори. От понеделник ви вреди не друго, а прекалено силно изявеното ви его. Пропускането на важни съдбовни знаци ще се отрази и на бъдещите ви планове. Не общувайте с непознати хора. Нищо чудно да имате интересна и запомняща се делова среща. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не сте агресивни и инатливи. Техниците да не работят с електрически инструменти. Възможни са травми и обгаряния.

Любов: Обмислете промените, които са задължителни в личния ви живот. Любимите ви се притесняват заради нежелание да им докажете чувствата си.

СКОРПИОН: СПОКОЙСТВИЕ

Работа: Не се захващайте с нови задачи през първите дни на седмицата. Наложете си спокойствие, изчакайте търпеливо и ги започнете следобед. Ще си спестите проблеми и грешки поради недоглеждане. Разсеяността ви вреди. Причината за нервното напрежение е в нежеланието ви да видите собствените си грешки. На работното си място се справяте отлично, стига да се задълбочите в задълженията си. От понеделник въпреки желанието ви да сте стабилни сте разсеяни и изнервени. Агресията може да стане причина за конфликти с колегите ви и ваши грешки. Отложете деловите срещи и не разчитайте на късмета си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте изнервени и сте готови да се ядосвате и за най-малките проблеми дори и когато не са ваши. Бъдете сдържани и се пазете от премеждия и травми.

Любов: Вечер се отдайте на семейството и на любимия човек. Разходете се. Порадвайте се на романтични мигове. Стабилизирайте отношенията у дома.

СТРЕЛЕЦ: РАЗСЪДЛИВОСТ

Работа: Първите дни на седмицата ви съветват да бъдете трезви и разсъдливи, но също и уверени и сговорчиви, ако се налага да спечелите на своя страна нови делови партньори. Оценете реално възможностите си. Не се опитвайте да хитрувате и да надскачате себе си. Деловите срещи няма да ви донесат успех. Проблемите в общуването ще се отразят и на работата ви от понеделник. Всяка агресия е във ваша вреда. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите. Ще се наложи да направите корекция на плановете си, въпреки че не ви е приятно. Ще се сблъскате с трудности, които не сте предвидили.

Здраве: Изключете от менюто алкохола и животинските продукти. Обърнете внимание на здравето си, не прекалявайте с алкохола, тлъстото месо и яйцата.

Любов: В интимен план ви очакват приятни изживявания. Не допускайте ревност или интриги да съсипят хармонията помежду ви. Рискувате да отблъснете любимите си хора.

КОЗИРОГ: ПРЕПЯТСТВИЯ

Работа: Началото на седмицата е обвързано с появата на сериозни препятствия и ще обърка плановете ви, особено ако сте се захванали с рисковани начинания. Трудностите ви предпазват от грешки. Активността ще ви донесе добри резултати и финансови постъпления. Не предизвиквайте нежелателни промени. От понеделник се справяте отлично със служебните си задачи. Работата ви спори. Трудностите са преодолими. Вечер мнозина от вас ще се отдадат на светски развлечения без оглед на ограниченията и вируса, но не бива да споделяте идеите си, за да блеснете, особено в непозната компания.

Здраве: Здравето ви изисква грижи и отговорно отношение. Нервността ви вреди. Не се ядосвайте заради грешките на другите.

Любов: В личните ви отношения отново ще настъпи хаос заради недоразумения, породени от ваши думи, казани не на място. Разрешете проблемите спокойно.

ВОДОЛЕЙ: САМОСЪХРАНЕНИЕ

Работа: През първите четири дни на седмицата поставете началото на нова дейност. В деловите отношения и при обсъждане на предстоящо сключване на договори се доверете на чувството си за самосъхранение. Въпреки печелившия в материално отношение ден са възможни финансови загуби. Независимо от мнението ви, че сте стабилни, не е изключено да възникнат проблеми, изискващи спешна финансова подкрепа. Помислете добре дали си струва да вземате заем и ще имате ли възможност да го върнете в срок. По-добре е да се справите сами. Работещите в сферата на частния бизнес да се предпазват от проблеми.

Здраве: Седмицата е неблагоприятна за здравето ви. Възможни са обостряне на хронични болести и отрицателно влияние около вас. Не си създавайте нервно напрежение.

Любов: Самотните ще привлекат вниманието на противоположния пол, но Венера не е благосклонно настроена и запознанствата ще приключат с разправии или скандал.

РИБИ: УСАМОТЯВАНЕ

Работа: В началото на седмицата въпреки стремежа към общуване за вас е по-добре да се усамотите и да се отдадете на задълженията си. При необходимост защитете себе си и позицията си с всички коректни средства. Готови сте да изкарвате яда си на всеки, който се изпречи на пътя ви, но по този начин ще си спечелите неприятели. Побеждавайте със силата да духа и с интелекта си. От понеделник обмислете и обсъдете плановете си. Ако трябва, говорете с близките си. Обмислете и промяна на местожителството, необходима на някои от вас. За съжаление, няма да постигнете успех в деловитe разговори. Не сте в настроение.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, добра физическа форма и добро настроение. Ако се почувствате нестабилни, приемете, че е заради предстоящото новолуние в края на седмицата.

Любов: Разрешете семейни проблеми и недоразумения с интимната половинка. Вечер се отдайте на приятни романтични мигове, които ще ви избавят от напрежението.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене