Шоуто на Цитиридис става само 30 мин за сметка на късните новини

Николаос Цитиридис в студиото на шоуто си
СНИМКА: ВЕЛИСЛАВ НИКОЛОВ

Късното вечерно предаване на Би Ти Ви - "Шоуто на Николаос Цитиридис", ще е с продължителност само 30 мин от 24 май, понеделник.  Промяната е заради новия начален час на късната емисия новини - вместо от 23,30, те ще започват в 23 ч. Така телевизията ще постави още по-силен акцент върху новинарското съдържание на фона на все по-горещия политически сезон и предстоящата поредна предизборна кампания.

"Изместването на късната емисия на "Би Ти Ви Новините" в по-ранен час, когато телевизия традиционно гледат повече хора, е стъпка, която обмисляме от известно време. Ускорихме въвеждането й, защото новинарското съдържание придобива още по-голяма важност за българите в контекста на актуалните политически събития и процеси в страната“, каза Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в "Би Ти Ви медия груп".

„Шоуто на Николаос Цитиридис“ ще продължи да се излъчва от 22,30 часа в делничните дни, но ще се развие в по-динамичен половинчасов формат, най-подходящ за всекидневно развлекателно тв съдържание, насочено към младата публика в късните часове. Засилено ще бъде и присъствието му в дигиталните канали на "Би Ти Ви".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене