Рашфорд остави гаджето

Лусия Лои бе винаги с любимия

Лусия Лои предпочитала работата си пред любовта

Новината, че асът на "Манчестър Юнайтед" и приятелката му Лусия Лои са се разделили, намери потвърждение от източник на вестник "Сън" от отбора, който призна за разлъката.

За това се говореше в клюкарските медии от известно време, но под сурдинка и без никакво потвърждение. 23-годишните днес Маркъс и Лусия са двойка от училище вече цели осем години.

Каква е причината за охладнелите им отношения не се казва, но става ясно, че през последните месеци двамата не са имали почти никакво време един за друг. Футболистът има фондация, която подпомага бедни деца и жени, като им осигурява храна. Откакто в Англия има локдаун, организацията на Рашфорд е раздала над 21 милиона порции храна на бедни, като голяма част от тях на ученици, на които поне единият родител е загубил работата си заради ковид кризата. А благотворителността му отнемала много време.

Рашфорд се занимава и с благотворителност
Рашфорд се занимава и с благотворителност

Лусия също работела доста усърдно като директор по рекламата и мениджмънта към голяма компания, базирана в Манчестър. Двамата са били съученици в гимназия в един от кварталите на града. С труд и упоритост момичето успяло дори да се изучи в университета на Манчестър, завършила с отличие и бързо си намерила мечтаната работа. Но и нейните ангажименти идвали в повече, като не оставало време за любимия.

Маркъс и Лусия не криеха чувствата си, като той дори я заведе на световното първенство в Русия, където тя дефилираше с фланелка на "трите лъва".

Според близък до играча източник раздялата не е окончателна. Двамата още имали истински чувства един към друг, но решили да си дадат време, през което да сложат ред в ангажиментите си. Ако успеят, те отново щели да се съберат.

Маркъс и Лусия
Маркъс и Лусия

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене