Кейт Мос отпразнува 10 години като лице на Rimmel

Британската марка за гримове Rimmel отпразнува 10 години съвместна работа със световно известния модел Кейт Мос като представи колекция, специално създадена от модела. Колекцията червила Kate Moss Lasting Finish Lipstick бе представена лично от Кейт Мос на специално парти и прес конференция този месец.

"Ако трябва да избираш измежду най-подходящите известни лица на Лондон, то това би било лицето на Кейт Мос", казва Стив Мормис (Steve Mormis), Старши вицепрезидент Международен маркетинг на компания Coty Beauty.

"Кейт е непрестанно обвързана с творчеството на Rimmel като работи с фотографите Крейг МакДийн и Дейвид Симс (Craig McDean и David Sims) и като им помага да създават визиите за грим", споделя г-н Мормис. "Тя е истинско момиче от Лондон и ние я направихме творчески сътрудник на марката."

По време на прес конференцията Кейт Мос се появява с дизайнерски сиви панталони и сив памучен топ в съчетание с червено червило номер 001 от своята нова колекция червила. За нея, чието лице е самата тя, Мос казва: "това наистина е електрическа визия - Аз мисля, че всеки стил отива в Лондон. Лондон е много различен от Париж и Ню Йорк. Тук може да бъдеш такъв какъвто искаш да си".

Прес конференцията е последвана от парти в Battersea Power Station в Южен Лондон, за което Кейт Мос пристига с хеликоптер на марката Rimmel. Специално участие в програмата имат група the Noisettes, а сред звездните гости са и други лица на Rimmel като Джорджия Мей Джагър и Соланж Ноулс (Georgia May-Jagger и Solange Knowles).

Част от новата колекция червила на Кейт Мос за Rimmel - Kate Moss Lasting Finish Lipstick- ще е в наличност на българския пазар от средата на месец ноември.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене