Ника Парис поздрави зрелостниците на гимназия "Златарски" с две изпълнения (видео)

Никол Паласчева

Тя учи там, а догодина ѝ предстои да бъде на тяхното място 

Никол Паласчева, която стана звезда в италианския "X фактор", поздрави своите съученици, преподаватели и гости на церемонията по връчване на дипломите на зрелостниците от Международна гимназия "Проф. д-р В. Златарски", където момичето и учи. Това всъщност е и първото ѝ излизане на сцената в училището. 

Никол Паласчева пее "Я кажи ми, облаче ле бяло"

Изпълнителката с артистичен псевдоним Ника Парис поздрави гостите на тържеството с песента "Я кажи ми, облаче ле бяло", след което всички я аплодираха. Към края на церемонията тя отново излезе на сцената, като изпълни Teenage Fantasy на британската певица Джорджа Смит.

На тържеството присъстваше и проф. Николай Габровски, който поздрави зрелостниците и им пожела, накъдето и да се насочат, каквото и да правят, винаги да бъдат добри хора.

Никол направи фурор в италианския музикален формат миналата година, но не успя да стигне до полуфиналите и завърши шеста в "X фактор". Затова пък получи предложение за договор със "Сони мюзик - Италия", което обикновено се отправя към класиралите се на първо, второ и трето място.

За Никол цялото лято е заето с концерти в Италия, а догодина тя ще бъде на мястото на зрелостниците.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 шантави факта за хлебарките
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen
Алек си тръгна, без да избере нито Магдалена, нито Надежда на финала в "Ергенът"
Подкаст: Кольо Гилъна го скъсали във ВИТИЗ заради тежкия му мързел
Какво представляват хората, наречени синкис?

Напишете дума/думи за търсене