Гери Турийска: Осем пъти гледах "Мармалад" на Теди Москов

Обичам да гледам американска телевизия. В българската няма нещо, което да ме е грабнало. Падам си по американските комедийни сериали. Следя всички серии на "Как се запознах с майка ви", дават го по Fox Life.

Друг любим сериал ми е "Теория на големия взрив". Свалям си ги от Интернет, тъй като там сериите са по-напред. Много харесвам американския "Сървайвър", предаване, което в България не беше особено успешно. Американското вече има 22 сезона, по два сезона на година, които аз следя с интерес. Гледам "Късното вечерно шоу на Конан О'Браян" по Ен Би Си. Предпочитам неща на които да се смея. Не пропускам и новите филмови заглавия.

Благоприятен зрител съм за всички киножанрове. Следя програмата на софийските кина и ходя много на кино. Последно гледах "Карибски пирати" и ми допадна. Обичам и комиксови филми от типа на "Тор". Най-любимият ми филм се казва "В какво се превръщат мечтите". След него не се е появил друг, който толкова да ми хареса. В него участва и любимият ми актьор Робин Уилямс.

Много обичам да ходя и на театър. Осем пъти гледах "Мармалад" на Теди Москов, с участието на Мая Новоселска. Постановката на Елин Рахнев "Тест" също много ми допадна

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Камила и Хари се скарали жестоко, тя му казала повече да не се връща
Актьор от Бродуей идва в София  за театралния  фестивал  “Към звездите”
Стегни се, никой не те гледа - съвети за начинаещи във фитнеса
Съпругата на шефа на “Ред Бул” в депресия

Напишете дума/думи за търсене