Христина Йосифова снима клипа към втората си авторска песен в ранчо

Христина Йосифова

Христина Йосифова, която направи истински фурор с дебютната си авторска песен Humanity, пусна втория си сингъл - Mars, от предстоящия албум. Талантливата певица отново излиза от стандарта на българската музика и това парче също има изключително западно звучене. 

Тя е автор на музиката и текста. А аранжиментът пак е на музикалния продуцент на албума „Humanity“ Ангел Дюлгеров, който работи с най-големите имена на нашата сцена. „Щастлив съм, че имам възможност да работя с Хриси и да развивам нейните идеи. Мисля, че Mars стана доста актуална осемдесетарска, с електро-поп звучене, което през последната година доминира на световния музикален пазар“, казва той.

Кадрите за видеоклипа, режисиран от Орлин и Веселин Менкаджиеви, са правени два дни, като част от тях са снимани в ранчо. А Теодора Стоилова близо 12 часа рисува върху тялото на Хриси и декора зад нея, за да се получи интересната и запомняща се визия. 

В края на април Христина Йосифова ще представи дебютния си албум Humanity с голям концерт в София. На сцената до нея ще застанат музикантите Ангел Дюлгеров (китари), Росен Ватев (ударни) и Пламен Денчев (клавишни).

Снимки: Кристиан Илиев, Катя Йосифова

Хриси е една от най-младите изпълнителки на музикалната ни сцена.
СНИМКИ: КАТЯ ЙОСИФОВА И КРИСТИАН ИЛИЕВ
Хриси е една от най-младите изпълнителки на музикалната ни сцена. СНИМКИ: КАТЯ ЙОСИФОВА И КРИСТИАН ИЛИЕВ
По време на снимките на видеото
По време на снимките на видеото
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене