Аня Пенчева карала над 20 автомобила

Веднъж катастрофирах, паднахме с Пипи в мочурище

Мъжът на очарователната Аня Пенчева - симпатягата Ивайло Караньотов, й подарил "Волво" наскоро, стана ясно от думите на актрисата пред автомото блогъра Филип Лазаров и видеото му в нета.

В него неостаряващият секссимвол разказва перипетиите си с колите, които любимият й подарява, и факта, че вече знае всичко, което й е необходимо, за да не си "остави магарето в калта" при автомобилна авария.

"Над 20 автомобила съм имала. Последният – "Волво", много го харесвам. Послушна, благодарна и глезена жена съм и когато Ивайло ми вземе кола, без значение марката й, не мрънкам и не питам, направо се качвам и я карам. И вече почнах много да разбирам от всичко под капака на всеки автомобил", през смях споделя Аня.

Актрисата се радва на вниманието на съпруга си Ивайло Караньотов
Актрисата се радва на вниманието на съпруга си Ивайло Караньотов

Пред Лазаров актрисата си припомня и единствената сериозна катастрофа, която изживяла с дъщеря си Пипи, но се спасили, макар че карала със 120 километра в час. "Изведнъж колата полетя, минавайки през дупка, гумата се пръсна и ние с Пипи бам, паднахме в мочурище. Сигурно това ни спаси, защото, ако беше на асфалт, нямаше да сме живи. После дойдоха едни горски да ни измъкват, а след тях КАТ и се спасихме", разказва Пенчева.

Актрисата си припомня за първата "Лада Самара", която имала, и как продавали коли с Ивайло и до днес.

"Той ме кара аз да се кача в колата и купувачът като ме види, и се радва, взима я веднага. Какво ли си мисли: "Ааа, щом Аня Пенчева я кара, значи става колата". А тя си става, разбира се, отвсякъде", смее се Аня.

Колите са любимо хоби на Аня
Колите са любимо хоби на Аня

65-годишната красавица може да се оправи с всяка автомобилна авария, като се е качвала и на мотора на Ивайло, както и на този на сина й - Ангел, който е автомобилен състезател. "И с делтапланер съм скачала, нищо не може да ме изплаши", категорична е актрисата и допълва: "Той Ивайло непрекъснато ме "хвърля" в хапчетата за успокоение, ама и аз него", и разказва за случка, в която дълго време съпругът й Ивайло Караньотов, бивш шампион по лека атлетика, не можел да продаде малко спортно "Ауди", което харесвал, но не му било рентабилно.

"Той получи психически проблем от това. Аха да продадем колата, все не става. Накрая след много мъки и месеци я продаде и направихме тържество направо от радост", смее се Аня.

Самата тя, когато е най-ядосана, предпочита да се качи на "Волво"-то си и да кара без посока, докато й мине.

"Сядам на волана и изключвам напълно. Добре, че е Бойко Борисов да ни построи Околовръстното, та не спирам, докато не се успокоя, няма дупки, няма подскоци. Много обичам да шофирам", споделя актрисата.

За една от най-любимите си коли - малко фиатче, актрисата и до днес се сеща с умиление: "Навсякъде минавах с него, особено в сняг, беше страшно проходимо. Имаше и период, в който беше много модерно фиатчето, но и това премина. После карах паджеро, обаче така загряваше, че Ивайло ми беше сложил една перка на кардана и така се придвижвах", смее се очарователната Аня Пенчева.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене