Златка: Благой беше грешка!

Златка е бременна от новия мъж до себе си

Райкова иронизира сдобряването на бившите си

"Връзката ми с Благой Георгиев беше грешка."

Това индиректно призна Златка Райкова пред последователите си в инстаграм.

Плеймейтката, която очаква второто си дете, отговаря на въпроси на фенове през уикенда. Както се и очакваше, не липсваха такива относно бившия й, който в момента се подвизава в "Сървайвър".

Един от последователите й я попита дали някога е преминавала през период, в който е била сломена и сякаш нищо не е имало значение.

Георги Валентинов и Благой Георгиев
Георги Валентинов и Благой Георгиев

"Преди четири години имах такъв период и затова направих голяма грешка ... Но пък научих много", отговори Златка.

Както е известно, именно тогава Райкова заряза ММА боеца Георги Валентинов заради Благой Георгиев. Връзката между бившия национал и блондинката започна през 2018-а. Те имат син, носещ името на баща си, който се роди през септември 2019 г. Бяха и сгодени, но се разделиха в началото на миналата година. След това последваха някои не особено приятни размени на реплики между тях в общественото пространство.

Златка посрещна с ирония и новината, че Валентинов е простил на Благо факта, че му я отне. Райкова бе попитана как приема сдобряването на двамата.

"Ура!", обяви плеймейтката и добави нахилено човече.

Джизъса и Валентинов бяха във война, преди да се съберат в "Сървайвър". Именно там отново станаха приятели в племето на известните. След поредната победа на отбора си в игрите те се прегърнаха. Георги е благодарен на Благо, че го е отървал от Златка.

Връзката на Райкова и Георгиев започна преди 4 години
Връзката на Райкова и Георгиев започна преди 4 години

Водещият Ваня Джаферович попита Валентинов дали е простил на Благой, че му взе момата. ММА боецът потвърди, че между двамата вече всичко е наред.

"Относно Благой всичко е точно. Той дойде като мъж, макар и след дълго време, извини ми се, изяснихме нещата, а и в крайна сметка аз казах и в самото начало, че съм му благодарен за въпросната ситуация... Да не бъда по-подробен", обясни Валентинов.

Двамата не само са си простили, а и отново са приятели.

"Каквото е трябвало да кажа, съм му го казал на Жорката. Ние сме се разбрали. Не мисля, че трябва тук да коментираме какво е станало. Аз винаги съм го чувствал близък и така продължава до ден днешен. Това си е между нас двамата", обяви и Благо.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Бой Джордж: Все още искам да стряскам хората
Ким Кардашиян - уверена пред света, но не и в секса
Златното момиче Катрин Тасева стана майка
Катето Евро с нова изява с внучката си Кати (Видео)
Акула нападна и уби руснак в Червено море, туристи заснеха трагедията (Видео)

Напишете дума/думи за търсене