Делфини и романтика за Айлин в "Ергенът". Но я дебнат от засада

Айлин популва с делфин

Плуване с делфини, целувки и романтика преживя Айлин в "Ергенът", но изглежда толкова хубаво няма да излезе толкова на хубаво. Поне така се очертават нещата в този епизод на "Ергенът".

Евгени бе прелъстен от целувката на спортистката, а този път първо я заведе да поплуват с делфини в залива на имението. "На този етап спирам да бъда толкова солидарна, искам да прекарам само аз време с него", категорична е Айлин. "Било ми е много приятно с нея, но искам да видим как това може да се развива в нещо друго", споделя Евгени. След плуването с делфини, срещата продължава на едно много красиво и кокетно място. Неочаквано Евгени започна да говори за целувката от и демонстрацията, която направи Айлин. "Исках да демонстрирам, че си мой. Маркирах си територията, защото много хора започнаха да я маркират", каза тя.

В къщата настроенията са други. "Айлин и Валерия може би ще си развалят приятелството. Няма как двете да са уж най-добри приятелки пък и двете да го мляскат - смята Габи. - Валерия е тук за Евгени, докато Айлин май е тук за победа." Но нарече щастливката Айлин "лисица" и "хиена", и начерта стратегия: "Ще дебнем от засада".

Самият Евгени признава, че е имал и по-романтични срещи, а и демонстрацията с целувката от страна на Айлин не го е очаровала твърде.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене