Мария Бакалова води майка си в Канада

Актрисата снима в Будапеща, Отава и Луизиана, гаджето Валери засега остава тук

Напрегнат график се очертава за актрисата Мария Бакалова в следващите месеци. Номинираната за "Оскар" българка започва работа по два нови филма, а снимките ще я отведат в Будапеща, столицата на Канада – Отава, и след това в далечна Луизиана. След като дълго време снимаше в Солун и това й позволяваше често да се прибира у дома, в близко бъдеще актрисата няма да има подобна възможност. До края на годината тя ще е на другия край на света, разделена от близките.

Румяна е много горда с дъщеря си
Румяна е много горда с дъщеря си

Точно затова Бакалова ще вземе със себе си за кратка ваканция майка си Румяна, научи "България Днес". Тя ще пътува до Канада с Мария и двете ще имат няколко дни да разгледат столицата Отава, преди да започне натовареният снимачен период.

През това време любимият на Бакалова – Валери, остава у нас. Той е студент и има изпити, а и не се вижда просто като придружител на Мария по време на снимките й. Влюбените ще поддържат връзка от разстояние, а плановете им са есента да се съберат в Щатите.

Бакалова отива на другия край на света
Бакалова отива на другия край на света

Двамата са заедно от няколко месеца, като се запознават в Солун по време на снимките на филма "Мръсни ангели". Макар Бакалова да е главна героиня във филма, а Валери каскадьор, актрисата веднага забелязва мачото. На снимачната площадка 26-годишната бургазлийка влиза в ролята на лекар, но всъщност е военна под прикритие. В много от сцените синът на Мария Грозева също има участие и грабва вниманието на блондинката.

Между двамата бързо пламва искра и те са неразделни от есента на миналата година. След края на снимките те прекараха заедно няколко седмици в България, а Мария го заведе в родния Бургас, за да го запознае с родителите си. Валери също срещна гаджето си с неговата майка - спортистката Мария Грозева.

Двойката не смята да прекъсва връзка и прави планове и Валери да замине отвъд океана. Той се справял много добре като каскадьор и според Мария може да направи кариера в Холивуд. Спортистът вече е участвал в няколко международни продукции, а преди време е имал предложение и за снимки в САЩ, разкри самият участник в "Игри на волята". За да се справя успешно на снимачната площадка, Валери е изкарал курс към "Ню Бояна филм".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Класация на либидото на всяка зодия
Брад Пит ще участва в нов филм за Формула 1
Вашият най-досаден навик, когато сте във връзка, базиран на зодията ви - втора част
Шакира: Не съм готова за сериозна връзка
Валери Григоров и Мария Бакалова са разделени?

Напишете дума/думи за търсене