Лейди България стяга сватба с милионер

Карина Атанасова и съпругът й са заедно от 6 месеца 

Възлюбеният й подарява къща и лимузина за половин милион 

Пищна сватба с милионер стяга носителката на титлата "Лейди България 2022" Карина Атанасова.

Красавицата от шест месеца има нов мъж в живота си и е по-щастлива от всякога, след като бизнесменът слага годежен пръстен на ръката й.

"Много се радвам. Приятелят ми ми предложи да се сгодим на Деня на влюбените и ми подари пръстен с диамант, който е 2 карата. След което прекарахме 20 дни в Милано", радостно споделя пред "България Днес" Карина, която е родом от Пловдив. Еротичната моделка разкри, че засега датата на сватбата остава тайна.

Карина е много щастлива
Карина е много щастлива

"Годеникът ми е швейцарец, но от 10 години идва в България по работа и много му харесва тук. Запознахме се в една дискотека, беше любов от пръв поглед", връща лентата назад Атанасова. По нейни думи възлюбеният й има сериозен бизнес в Швейцария, който планира да прехвърли и у нас. Именно заради това щастливата двойка взима решението да пътува често, за да посещава и двете страни, както и да бъде близо до семействата и приятелите си.

Мечтае да стане модел на световноизвестен бранд
Мечтае да стане модел на световноизвестен бранд

"Мъжът ми много се гордее с мен, той е най-големият ми фен. Когато бяхме в Швейцария, на абсолютно всички разказваше, че съм Лейди България, включително и на касиерките в магазините. Половинката ми иска жената до него да е известна, красива и желана. Не е като българските мъже, които постоянно ревнуват приятелките си и ги затварят вкъщи", разказва Лейди България. По нейни думи швейцарецът често мотивира моделката да ходи по конкурси и да се развива.

"Любовта на живота ми има много контакти заради работата си. Благодарение на него имам предложение от италианския организатор на "Мис Италия" да участвам в конкурса и сега го обмислям. Отделно на 25 март ще летя за Милано, тъй като имам важна среща, която ще определи част от бъдещето ми. Целта ми е да стана модел на световноизвестен бранд", разкрива пред вестника Карина.

За да я направи още по-щастлива, бизнесменът я залива с подаръци. В името на любовта първо купува огромен палат, в близост до Пловдив, който двамата вече обзавеждат и до дни ще заживеят заедно. Освен това Лейди България може да бъде засечена по улиците с луксозна лимузина. Годеникът й купува автомобил, който е лимитирана серия и е на цена от половин милион лева.

Крие годеника си 

"В началото не исках да споделям в публичното пространство, че имам човек до себе си. Реших, че най-накрая ще споделя хубавата новина, след като приятелят ми ми предложи да се оженим."


Това разкри пред "България Днес" красивата Лейди България, която не желае да издава как се казва нейният избран, както и каква е възрастта му.
"Щастието обича тишината. Именно затова сме много влюбени, а най-важното за мен е, че и приятелите ми го одобряват.

Преборва тежка анорексия, била е 28 кг 

Лейди България едва оцелява, след като три години водила борба с анорексия и булимия.
"На 16 години се качих на кантара и се изплаших от това, което видях - тежах 85 кг", раказва Карина. Поради тази причина девойката решава да сложи край на "дебелия период" в живота си и да промени навиците си.

Преди и сега
Преди и сега

Здравословното меню и спортът се оказват недостатъчни за нея и Карина решава да постигне бързи резултати, като спира изцяло да се храни. В последния етап от болестта изкусителката станала 28 килограма, цялото й тяло било безжизнено и седмици нямала сили дори да се премести в леглото си. Към днешна дата Карина е в добро здраве и с нормални килограми.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Класация на либидото на всяка зодия
Брад Пит ще участва в нов филм за Формула 1
Вашият най-досаден навик, когато сте във връзка, базиран на зодията ви - втора част
Шакира: Не съм готова за сериозна връзка
Валери Григоров и Мария Бакалова са разделени?

Напишете дума/думи за търсене