Румен Радев дефилира за “Версаче” в Милано

Румен Радев дефилира за Версаче.

Румен Радев е успешен модел, в момента работи като учител по физическо в Сливен. Но не президентът, а негов адаш.

Младият мъж винаги предизвиква интерес, когато се представи, разказа той пред bTV. Най-забавно било, когато си поръчва храна по телефона, макар да не му я доставяли по-бързо заради респектиращата фамилия.

Визия на Румен Радев като модел
Визия на Румен Радев като модел

Обяснява, че няма нищо общо с държавния глава, а е кръстен на дядо си, като дори носи и трите му имена - Румен Димитров Радев.

Румен Радев от Сливен е джудист, спортната му кариера обаче прекъсва заради контузия. Първоначално се чувствал като останал на улицата, бил сринат психически. Тогава дошло предложението да стане модел и така замивал за Милано. През 2020 г. участва в модно ревю с колекцията на Версаче.

На въпрос какво е общото между Сливен и Милано отговорът на младия Радев е: "Абсолютно нищо". Допаднало му, че там никой не се интересува откъде идваш, важното е да си свършиш работата, всеки ти демонстрира нужното уважение. Сравнява донякъде моделството със спорта, защото трябва да си подготвен най-вече физически. В Испания и в Лондон още има билбордове с негови снимки.

Ковид спира работата му през 2020 г., така се връща в родния Сливен и става учител по физическо в училище "Константин Константинов". Това е най-отговорната работа, която съм вършил в живота си, казва Радев. И най-голямото предизвикателство - отговорността пред децата, да ги научи да имат цели в живота си, да си преследват мечтите. Учи ни и на дисциплина и воля, коментират децата. А той признава, че е много трудно да си и приятел с тези, които учиш на дисциплина.

Младият мъж учи децата на дисциплина.
Младият мъж учи децата на дисциплина.

Румен Радев казва, че ще му е много трудно да остави децата и остава засега в Сливен. Не следи изкъсо изявите на президента Радев, но важни изявления не пропуска. Не пропуска и да гласува.

Различна личност съм, не ми пречи съвпадението. Искам да направя така, че като чуят името на президента, да не се сещат само за него, казва още младият мъж.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене