За да е близо до Джей Ло и децата, Бен Афлек отказал да снима филми в България

Бен Афлек и Джей Ло

Има две дъщери и син от предишния си брак с Дженифър Гарнър

Само веднъж холивудският актьор Бен Афлек е идвал в България и най-вероятно скоро няма да гостува пак. Той е отказал да режисира няколко интересни филма, защото продуцентите са искали да ги заснемат у нас. Причината обаче изобщо не е в негативно отношение към страната ни, а за да е близо до децата си и съпругата си - Дженифър Лопес.

“Имаше няколко филма, които исках да режисирам, за които продуцентите казаха: “Искаме да го заснемем в България”. А аз отвърнах: “В България?”.

Това разказва звездата в свое интервю, в което споделя как се е променило отношението му към подбора на проекти.

“Една от причините да го направя беше, че съм разведен. Споделям попечителство. Не искам вече да ходя до Остин или Ню Орлиънс или Джорджия и да не виждам децата си. Тези години са твърде важни. Ако ги пропусна, ще съжалявам цял живот”, откровен е Афлек, който през последните години се изявява и като режисьор.

Трите му деца - най-голяма му дъщеря Вайълет, по-малката Серафина и синът му Самюъл, са от актрисата Дженифър Гарнър. С нея бяха заедно 13 години - от 2005 до 2018 г., преди това за кратко бяха сгодени с Лопес. Миналата година той възроди любовта си с Джей Ло и вдигнаха пишна сватба, показвайки на света колко са влюбени и щастливи.

В много световни медии вървят спекулации, че отношенията им са се влошили. Карали се заради нейното “контролиращо” поведение, а Афлек имал нужда от “повече пространство”. В добри или лоши отношения обаче, актьорът засега категорично избира да е до семейството си, вместо да снима у нас. Той бе в България за кратко през 2011 г. - дойде да разгледа терена за евентуални снимки на филма си “Арго”, на който е режисьор. Но в крайна сметка избра друга дестинация.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене