Кейти Пери обеща на Орландо Блум да остане трезва в продължение на три месеца

Кейти Пери и Орландо Блум Снимка: Инстаграм/ katyperry

Уикендите на Кейти Пери вече изглеждат малко по-различни от тези, за които пее в "Last Friday Night".

По време на скорошно участие в Ню Йорк певицата отказа предлаганите коктейли, разкривайки, че в момента се опитва да спазва тримесечен пакт за трезвеност, който е сключила с годеника си Орландо Блум.

"От пет седмици насам съм трезва...", заяви тя по време на събитието, според People, пише Дир.бг.

"Сключих споразумение с партньора си и искам да се откажа (от алкохола)", добави тя, като шеговито се престори, че плаче.

А когато журито от "American Idol" Люк Брайън, който също присъстваше на събитието заедно с Лионел Ричи, попита изпълнителката на "Firework" дали ще наруши обещанието си към Блум, тя отговори категорично: "Не! Не мога да се откажа. Дала съм обещание. Три месеца."

За щастие на Пери не ѝ се наложи да се въздържа напълно на събитието. Билборд съобщава се, че барът е бил зареден с нейната собствена линия безалкохолни аперитиви De Soi. "Определено не мога да пия като през 20-те си години", каза тя в интервю, когато стартира компанията миналата година. "В делничен ден, ако изпия няколко [алкохолни напитки], това ще ме извади от играта за следващите дни."

"Обичам да имам самоконтрол през делниците, а след това да вечерям с приятели през уикендите", продължава Пери, която има и двегодишна дъщеря с Блум. "Но наистина става дума за баланс."

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене