Приятелката на Пике била мъж? (Снимка)

Жерар Пике и Клара Чиа Марта Снимка: Instagram/@3gerardpique

Бившият футболист на Барселона Жерар Пике и новата му приятелка Клара Чиа Марти се превърнаха в основното вдъхновение на медиите след разкриването на връзката им.

След като реши да напусне Шакира и двете им деца, синовете Милан и Саша, футболистът постоянно е обект на обществени критики.

В последните часове, в социалните мрежи врят около темата, че приятелката на 36-годишния Пике - 24-годишната студентка Клара Чиа Марти, е трансджендър жена.

Според наскоро публикувано видео в TikTok, русата Клара е родена като мъж, затова е предприела много смела стъпка да смени пола си. Твърди се, че Пике знаел за това от самото начало и дори помагал финансово на Клара да завърши трансформацията.

Според испанските медии физическата й трансформация е започнала, когато е била на 12 години, а истинското ѝ име е Естебан, предаде БТВ.

Във видеозаписите, които заляха интернет, има и предполагаеми снимки на Клара, когато е била мъж, като отново се споменава синът на Жерар - Милан, който разкри това публично по време на живото предаване в профила на майка си - колумбийската певица Шакира, на която футболистът изневери именно с фаталната Клара.

Има мнозина, които вярват, че това е истина и свидетелстват, че някога Клара е изглеждала съвсем различно.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене