Жената на Благой му написа писмо, че се развеждат

Още преди да замине за Доминикана, съпругата на бившия футболист обмисляла раздялата си с него

Полина е изпратила документа до "Сървайвър", не е ясно дали ще го дадат на Джизъса пред камерите

С писмо Благой Георгиев ще разбере, че се развежда. Бившият футболист е част от "Сървайвър" и не подозира, че жена му Полина го е оставила.

Това обаче съвсем скоро ще се промени. Съпруга №2 на Джизъса вече е изпратила дълго писмо до продукцията, адресирано към Благой. В него Полина пише, че всичко между тях е приключило и иска развод.

Дали реакцията на Георгиев след новината ще бъда показана от камерите, засега остава загадка. Благой си няма и идея, че Поли е решила да му бие шута. Велинградската красавица обяви, че официално се разделя с Джизъса, преди повече от седмица.

Полина засне секси фотосесия в навечерието на рождения си ден
Полина засне секси фотосесия в навечерието на рождения си ден

На рождения си ден, който бе преди 2 дни, Полина потвърди, че няма намерение да се връща при бившия си мъж. Тунингованата красавица дори е заличила името на бившия футболист от ръката си. Бившата вече мацка на Джизъса изписа "Благой" на видно място малко преди да се омъжи за него през миналото лято. Но вече татуса го няма, което е сигурен знак, че Георгиев няма да получи нов шанс от Поли.

Вече е затрила името на Благой от ръката си
Вече е затрила името на Благой от ръката си

Оказва се, че отношенията между двамата са охладнели още преди Благой да замине за "Сървайвър". "България Днес" разбра, че съпрузите са имали сериозни караници дни преди Джизъса да се впусне в приключението "Сървайвър". За капак на всичко Георгиев дори не гушнал съпругата си на летището точно преди да се качи на самолета. Това изнервило до краен предел велинградската милионерска наследничка. На нея още тогава й се приискало да остави Благой, но решила да не прави циркове в навечерието на старта на шоуто, от което Джизъса ще прибере 300 бона хонорар.

Въпреки драматичните събития остава отворен въпросът и дали всичко не е нагласено с цел да се вдигне рейтингът на предаването, който не е от най-високите. Какви всъщност са отношенията на Благой и благоверната му, ще научим наистина чак когато бившият футболист се прибере в България.

Иначе Поли отпразнува рождения си ден в тесен кръг. Тя събра малко над 20 гости на парти в елитен столичен ресторант. Спряганият за нейно ново гадже, моделът Симон, не се появи. Мачото, с когото брюнетката засне предизвикателна фотосесия, обаче все пак честити рождения ден на мацката, наричайки я "скъпа".

Любопитна подробност бе, че кумовете на Полина и Благой присъстваха на купона за 27-ия рожден ден на секси мадамата. Кумовете са от най-близкия кръг на Джизъса.

Кулминацията на вечерта пък бе появата на Меди. Хитовият изпълнител пя на уше на рожденичката.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене