Маргарита Хранова: Вече не тая надежда за персонална пенсия

Имам две фрактури и пластина в ръката, но не се оплаквам

"Преди време не ме одобриха за персонална пенсия. Явно така е трябвало да стане. Аз не искам нещо на всяка цена, не съм толкова амбициозна. Но все пак получавам три години по 500 лева всеки месец. Дано не се налага да разчитам на тези пари." Това споделя легендарната ни певица Марги Хранова, която продължава да ни радва с едни от най-хубавите си песни.

Само преди дни излезе песента "Една българска роза" с участието на изпълнителката в нов вариант. Проектът е "Пеещи артисти" и го движи Вени Марковски.

На 71 години изпълнителката не полага особени грижи за себе си, но изглежда блестящо - без намесата на хирургични интервенции за разкрасяване.

"Преди време си счупих лявата ръка и ми сложиха метална пластина. Изпитвам болка и ще трябва да я махнат. Преди години си счупих капачката на коляното и ми поставиха пирон, но не искам да се оплаквам, добре съм", казва вечно усмихната певица. Марги е любимка на хората и не смята, че старостта трябва задължително да плаши хората.

С известните си приятели на маса
С известните си приятели на маса

"По-важното е да запазим жив духа си. Такъв е ходът на живота, това е неизбежно. За мен е от значение и да продължавам да работя, да радвам хората, което се случва, като съм здрава. Да, казват, че с напредването на годините гласът пада и не е същият, но при мен не е така слава Богу. Изключение е, когато съм болна, но много се пазя. Гледам да мълча, така се възстановявам", казва певицата.

Марги обича и двете си снахи със синовете
Марги обича и двете си снахи със синовете

Марги е категорична, че не би избрала вече да участва в риалити шоу, но не заради възрастта, а заради това, че не е привърженик на шоуто в този му "клюкарски вариант". "Участвала съм в "Като две капки вода" и във "ВИП брадър". Все пак и тогава бях по-млада", с усмивка споделя талантливата ни певица, която от май до края на лятото има концерти с колегите си от естрадната гилдия. "Щом хората толкова ни посещават, значи харесват това, което правим. Това ме радва", казва великолепната Марги Хранова.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене