Ергенът Евгени Генчев предложи брак на Валерия

Валерия получи предложение за брак от пианиста Евгени Генчев.

Валерия, без всякакъв страх стоя пред теб, за да призная, че те обичам! Обичам те! Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена! С тези думи пианистът Евгени Генчев направи предложение за брак на моделката Валерия на финала на втория сезон на тв риалитито “Ергенът”.

Още преди той да постави годежния пръстен, тя отговори със заветното “Да”.

Евгени и Валерия
Евгени и Валерия

Толкова много го исках, нямах търпение да дойде този момент, направо ми се сви сърцето, каза избраницата на Евгени.

А той, от своя страна призна, че толкова се боял да не я изгуби, че от 3 месеца се чудил как да каже, че всъщност малко се страхувал от кучета. 

Пръстенът на Евгени за Валерия
Пръстенът на Евгени за Валерия

„Какво да те правя? Ти си голяма беля! Разбрах го в момента, в който те срещнах. Ние сме напълно различни. Ти си самонадеяна, дръзка, ината и безкомпромисна. Дойдох тук и предполагах, че ще е откачено. Дали ще срещна истинската любов, преследван от сто камери – имах своите съмнения. И тук идва голямата беля – срещнах я! Мисля, че много съм загазил, защото съм истински влюбен в теб. Чувствам се невероятно, че вече мога да го призная. Да призная какво чувства сърцето ми. Пазя всички писма и ги чета непрекъснато“, каза Евгени на Валерия. 

От 25 кандидатки за сърцето на Ергена на финала останаха само две - Валерия и Елена, която обаче не получи предложението за брак.

Благодаря ти за това приключение! Радвам се, че си открил любовта! Знам, че ще направя някого много щастлива – не се и съмнявам в това. Попътен вятър!, с тези думи редакторката се раздели с Евгени, в когото е казвала по време на риалитито, че е влюбена. Така тя със сълзи на очи си тръгна от шоуто. Ще се прибера сама, но ще знам, че съм опитала и съм намерила любовта, нищо, че не е споделена. Много повече се радвам, че стигнах до тук по този начин, с разбито сърце, отколкото да си тръгна, стояла в ъгъла, скрита, неспособна да рискува. Не съм предполагала, че мога да изпитвам толкова много любов дори към човек, който в крайна сметка ще ми вземе щастието, каза тя в края на шоуто. 

Ергенът Евгени Генчев и победителката Валерия
Ергенът Евгени Генчев и победителката Валерия

Валерия и Евгени все още са заедно и след финала на предаването, който беше излъчен вчера в ефира на Би Ти Ви. Тя ще бъде и на концерта му на 3 юни в родния му град Пловдив, когато той ще представи соловия си музикален спектакъл - “Моята музика. Моят свят. Самият аз”.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене