Едноръкият барабанист на „Деф лепард“ нападнат изневиделица пред хотел във Флорида

Барабанистът на „Деф лепард“ Рик Алън
Кадър: Youtube

Барабанистът на „Деф лепард“ Рик Алън казва, че е бил атакуван изневиделица пред хотел в Южна Флорида след концерт по-рано тази година, предаде АП и БТА.

„Чух няколко стъпки, после видях тази светкавица и следващото нещо, което разбрах, беше, че съм на земята“, разказва 59-годишният Алън в интервю за предаването „Добро утро, Америка“ на Ей Би Си, излъчено в понеделник. „Приземих се по гръб - ударих си главата в асфалта“, допълва музикантът.

Рок групата „Деф лепард“ беше във Форт Лодърдейл, за да изнесе концерт, когато барабанистът им беше нападнат на 13 март, докато бе излязъл да изпуши цигара пред хотела.

Полицията арестува Макс Хартли, 19-годишен младеж от Ейвън, Охайо, който според съдебните документи е пледирал невинен по две обвинения в побой и четири за престъпно посегателство. От полицията съобщиха, че не са установили мотив.

„Не мисля, че е знаел кой съм, но сигурно е видял, че не представлявам заплаха, защото, знаете, имам само една ръка“, казва Алън, който губи лявата си ръка при автомобилна катастрофа през 1984 г.

Според полицейския доклад Хартли се е криел зад стълб пред хотела, след което се е нахвърлил върху Ален и го е повалил на земята. Той нападнал и жена, която се опитала да помогне на музиканта, но тя не е била сериозно ранена. След това Хартли побягнал към друг хотел и започнал да чупи стъклата на колите, докато не бил спрян от свидетели и не пристигнала полиция, съобщават от полицията.

Адвокатът на Хартли, Кевин Гардинър, не е отговорил на имейл, изпратен от АП в понеделник, за да коментира случая.

Алън и колегите му от групата свириха в петък в малко заведение в родния си град Шефилд, Англия, преди да започнат европейското си турне.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене