Григор Димитров се обясни в любов на Мадалина върху ТВ камера (снимки)

Григор Димитров и Мадалина Геня КАДЪР: Инстаграм/officialmadalinaghenea

Григор Димитров се обясни в любов на румънския модел Мадалина Геня пред погледите на всички телевизионни зрители, гледали победата му над Роберто Карбайес Баена на турнира в Женева. По време на традиционното поставяне на автограф върху камерата от тенисиста, спечелил мача, Григор добави и специално послание към своя автограф: Amore. Италианската дума за любов бе отправена към направилата кариера в Италия актриса и модел Мадалина. 

Веднага след специалния жест Геня пусна стори в инстаграм с пишещия любовното обяснение върху камерата Григор. И добави: "Гордея се с теб, любов".

Григор Димитров веднага сподели сторито, добавяйки му сърце.

Иначе Григор Димитров показа завидна форма преди началото на “Ролан Гарос”.

След загубата си от Новак Джокович на “Мастърс 1000” в Рим българската звезда в тениса реши да играе в Женева, за да има още мачове на червени кортове. Организаторите на турнира в Швейцария му дадоха покана и той е поставен под №4. Така започна направо от втория кръг и отнесе 6:1, 6:4 Роберто Карбайес Баена (Исп), 58-и в световната ранглиста.

Димитров игра почти като на твърда настилка и на практика не позволи на съперника си да влиза в дълги размени на удари от крайната линия, какъвто е стилът му.

Така Григор се класира за 78-ия четвъртфинал в кариерата си, който е и втори в Женева след 2021 г.

В четвъртък нашият тенисист ще играе срещу 85-ия в ранглистата австралиец Кристофър О'Конъл. Той продължи, след като съперникът му Бернабе Сапата Мирайес (Исп) се отказа при 0:6, 0:3.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене