Ергенът Евгени: Майка ми и баща ми се оженили 3 месеца, след като се запознали

Ергенът Евгени Генчев направи предложение за брак на Валерия и тя каза “да”. Снимка bTV

Майката и бащата на Евгени Генчев от предаването "Ергенът" се оженили три месеца, след като се запознали. Това разказа самият той в ефира на Би Ти Ви. Подобна крачка предприе и той, след като в края на предаването се сгоди с избраницата си Валерия.

За баща си разказа още, че искал да е актьор. Когато обаче се запознал с бъдещата си съпруга, двамата решили да станат животновъди.

"Те са ми били огромна подкрепа. Особено баща ми още от ранна възраст се опитваше да посее зрънце на мъдрост", разказа за баща си.

Имало е дни, в които се прибирам и заставам на балкона, сутринта рано към 3-4 часа сутринта, след като сме приключили снимки, и съм мислил може би два часа, посрещах изгрева, разказа той за шоуто.

Беше изключително труден избора накрая, защото и Елена, и Валерия изразяваха тези качества, които търся в половинката си. По много различен начин, но ги имаха, обясни той за двете финалистки. 

"Надявам се да е тя. Аз съм направил своя избор", отговори Евгени на въпрос дали тя е жената за него.

"Нашата интеракция и комуникация досега беше в демоверсия. Надявам се да можем да надградим тази основа. Емоцията е там, желанието е там, останалото зависи от нас", обясни той.

През цялото време е правил списъци в главата си за момичетата - по възраст, опит, шанс да се задържи в следващата си връзка.

Докато бил ученик, си мислел, че е много зает и натоварен, защото имал репетиции, концерти, училищни ангажименти. После обаче дошли следващите етапи от живота му и отговорностите ставали все повече.

Следващата събота Ергенът ще свири в Античния театър в родния си град Пловдив, като се похвали, че билетите свършват доста бързо. Предстоят му концерти и в Бургас и Варна.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене