Ким Кардашян подарява един и същи подарък на децата си за рождените им дни

Ким Кардашян
Кадър: Youtube

Ким Кардашян разкри, че всяка година подарява едно и също нещо на четирите си деца за рождените им дни, съобщи „Мирър“.

Риалити звездата и основателка на SKIMS е любяща майка на Норт, на девет години, Сейнт, на седем, Чикаго, на пет, и Псалм, на четири, които дели с бившия си съпруг Кание Уест.

В последния епизод на подкаста On Purpose с Джей Шети 42-годишната жена разкри, че подарява на всяко от децата си писмо от четири или пет страници, в което са описани важните събития през годината.

"Толкова е забавно да се види от първата година сега", разкри обучаващата се адвокатка. "Едното от тях е почти на десет години. И знам, че те ще оценят това".

Освен рекапитулация от годината им, писмата включват и "кои са приятелите им, глупавите думи, които казват, любимите им храни, всички глупости, които правят, и малко пътешествие за това каква е годината".

Отбелязвайки, че е удовлетворяващо да види как купчината с писма на всяко дете расте, Ким добавя: "Знам, че те ще оценят всичко, дори ако може да са си помислили, че съм била малко сурова към тях.“

Макар да иска да отбележи всички приятни спомени, които споделя с децата си, бизнесдамата признава в същия подкаст, че да бъде самотна майка на четири деца понякога е било толкова трудно, че е плакала, докато заспи.

"Чувстваш се като най-лошата майка, ако нещо се случва и не можеш да го поправиш, нямаш представа как да го промениш, децата ти се карат, каквото и да е, пише БГНЕС.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Синът на Иво Карамански се сгоди (Видео)
Абитуриенти на 18 и на 81, покажете ни колко сте красиви!
Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)
Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка

Напишете дума/думи за търсене