Злобна шега с Илон Мъск и зъболекарка в Пещера

Темата за изкуствения интелект така се профанизира, че вече стана нещо като полтъргайста Кики

Екстравагантно обучение по магически изкуствен интелект ще има в Пещера, организирано не от кого да е, а от фондация на Илон Мъск и българката Надя Ботева. Обява с това съдържание се споделя активно от веселяци в социалните мрежи и предизвиква купища подигравателни коментари.

Освен че са сложени снимки на двамата “създатели” на фондацията, е обяснено, че обучението ще се води от Надя Ботева, която била доктор на науките по магически изкуствен интелект. Даден е телефон за контакт, а мястото, на което ще се провежда събитието, е хотелски и казино комплекс “Ботева & Сие”.

Бърза проверка показа, че такъв хотел няма, а посоченият адрес и телефон съвпадат с тези на зъболекарка в града със същото име - Надя Ботева. Сред подигравките във фейсбук се появиха и постове на хора, които явно познават жената. Обясняват, че от години някой прави подобни злобни шеги с името ѝ. Тя подавала сигнали в полицията няколко пъти, но нямало никакъв резултат.

Имало предишни обяви, които рекламирали, че тя уж лекувала всякакви щамове на ковид, правела ковид масажи и се справяла енергийно с коварната болест. В друга обява пък пише, че призовавала духове, прехвърляла болести от болен на здрав и още куп врели-некипели.

Така че нито ще има обучение, нито американският милиардер Илон Мъск е замесен в него.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене