Разпродадоха за 2 г. напред хибридът Lamborghini Revuelto за 400 000 евро

Lamborghini Revuelto ускорява от място до 100 км/ч за 2,5 секунди. Снимка:Lamborghini

Хибридното Lamborghini Revuelto е разпродадено две години напред, похвалиха се от компанията. Хиперавтомобилът с 1015 конски сили под капака струва 400 хиляди евро.

Lamborghini Revuelto е първият плъгин хибрид на италианската марка. Той е оборудван с атмосферен 6,5-литров бензинов V12 двигател от Aventador, както и три електрически мотора, които дават общо 1015 конски сили. Скоростната кутия е двувален осемстепенен "робот" с два мокри съединителя. Задвижването е пълно, а предните колела се въртят от електродвигатели.

С напълно заредена батерия Revuelto ускорява до сто за 2,5 секунди, а до 200 км/ч за седем. Максималната скорост е 350 км/ч.

Суперхибридът се предлага стандартно с въглеродно-керамични спирачки с 10-бутални моноблокови апарати отпред, задвижваща задна ос и активно крило. Има 13 режима на шофиране, от градския Citta, който ограничава мощността до 180 конски сили, до състезателния Corsa, който разкрива пълния потенциал на хибридното задвижване. За първи път в историята на Lamborghini има и комплекс от електронни асистенти.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене