Какъв любовник сте според автомобила, който карате

Преди три години 9 жени създадоха концепцията Volvo YCC.

Собствениците на Volvo са най-издръжливи в леглото. Феновете на BMW го правят най-често, но са и най-бързите

Винаги има спорове, митове и вицове кои от собствениците на някои марки автомобили са по-добри любовници и са по-желани от жените. Обикновено мъжете шофьори със скъпи автомобили имат по-голям успех сред жените, но не е ясно дали се представят добре и в леглото.

Уебсайтът за запознанства Illicit Encounters се опитва донякъде да реши този вечен спор за мъжественост, като анкетира 2000 жени с въпроса как се справя сексуално партньорът им и каква кола кара.

Изводът на сайта с едно изречение е доста изненадващ: “Мъжете, които карат BMW,

изглежда, имат нужда от скорост дори в спалнята,

докато тези зад волана на Volvo правят по-спокоен и постоянен секс.”

Проучването установява, че шофьорите на Volvo са най-добрите любовници и са способни на най-дълги сексуални актове в сравнение със собствениците на други марки автомобили.

За мнозина автомобилите на шведската марка са скучни. Но явно това не важи за собствениците им. Клиентите на “Волво” правят секс със средна продължителност от 17 минути. Второто място е за притежателите на Toyota, които издържат по 14 минути.

Най-бързите, както споменахме, са верните фенове на BMW, на които са достатъчни 180 секунди за една любовна игра. Веднага след тях са шофьорите на Skoda, които правят секс със средна продължителност 5 минути.

Изследването е на базата на анализ на голямо количество данни, за да се установи

дали има връзка между марките автомобили и сексуалните умения на шофьорите

Според резултатите от проучването шофьорите на Volvo се отличават с уникални сексуални способности и имат дълготрайни сексуални връзки. Това повдига въпроса какво точно ги прави специални?

Според учените едно от възможните обяснения е подходът на собствениците на Volvo към живота. Тези хора са известни със своята страст към детайлите, високи стандарти и постоянен стремеж към съвършенство. Тази самодисциплина и бдителност могат да се пренесат и в сексуалната им сфера, където се стремят да постигнат най-голямо удоволствие и да задоволят своите партньори.

Освен това безопасността, осигурена от автомобилите Volvo, може да повлияе на благосъстоянието и самочувствието на водачите. Отговорността и предпазливостта на пътя може би показват общ подход към живота, включително и в интимните отношения. Това създава доверие и комфорт, което помага за постигане на удовлетворяващи сексуални взаимодействия.

Резултатите от проучването, макар и интересни,

не трябва да се приемат съвсем буквално

Освен това в анкетата участват само жени от Великобритания. Трябва също така да се има предвид, че сексуалните страсти и умения са индивидуални и могат да варират от човек на човек, независимо от марката на автомобила.

Почитателите на баварската марка могат обаче да цитират друго проучване отпреди две години. Според изданието Men Car най-палавите в леглото карат BMW! Статистиката сочи, че притежателите на тази марка коли правят средно по 2,2 пъти секс в седмицата.

Плътно след тях се нареждат собствениците на Audi със среден резултат от 2,1 пъти за седем дни. Любителите на френски и италиански коли пък

се радват на много почитателки,

защото са известни като нежни и внимателни любовници.

В друго изследване обаче във Франция пак се ласкаят собствениците на автомобил от марката BMW, които имат най-голям шанс на съблазнят жена. На второ място са притежателите на Mercedes, а на трето - на Audi. Aston Martin и Ferrari заемат  четвърто и пето място.

Според резултатите от допитването 76% от французите са правили секс в автомобил. В анкетата участвали 705 мъже и 753 жени.

87% от анкетираните заявили,

че са се целували в автомобил,

а общите резултати показали значимостта на автомобила в евентуалното осъществяване на сексуален контакт. Жените често съдят мъжете по техния автомобил - 82% от запитаните от женски пол твърдят, че има по-голяма вероятност да се впечатлят от партньор с красив автомобил.

74% от мъжете също признават, че оценяват партньорката си по нейния автомобил. От Minute Auto уточняват, че 88% от жените избягват собствениците на тунинговани автомобили.

Притежателите на BMW правят най-много секс, но са и най-бързите в леглото. Снимки: производителите
Притежателите на BMW правят най-много секс, но са и най-бързите в леглото. Снимки: производителите
Любителите на френски и италиански коли се радват на много почитателки.
Любителите на френски и италиански коли се радват на много почитателки.
  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене