Нова серия за възстановяване на здравословния баланс на скалпа

През този месец Eucerin® представя на българския пазар нова серия продукти шампоани и тоници без отмиване DermoCapillaire, които са разработени, за да въздействат навременно срещу най-често срещаните проблеми със скалпа, като пърхот, сухота, сърбеж и повишена чувствителност. Тъй като качеството на косата в голяма степен зависи от състоянието на скалпа, Eucerin® DermoCapillaire е серия, която се грижи не само за него, но и за косата.

Новата серия продукти за коса от Eucerin® комбинира шампоан за специфично състояние на скалпа с тоник, който не се отмива. Тя се състои от Eucerin® DermoCapillaire pH5 шампоан за чувствителен скалп, Eucerin® DermoCapillaire шампоан за свръхчувствителен скалп, Eucerin® DermoCapillaire успокояващи шампоан и интензивен тоник с Уреа и Eucerin® DermoCapillaire Anti-Dandruff против пърхот.

Шампоаните са разработени с активни съставки, които подсилват ефекта на интензивните тоници за таргетирано действие при специфични проблеми на скалпа. Освен това те съдържат и изключително меки сърфактанти и подхранващи вещества, които почистват косата и и придават обем, блясък и еластичност.

Интензивните тоници без изплакване с ефективната активна съставка Локохалкон А намаляват микровъзпаленията и създават идеална среда за растежа на здрава коса. Те съдържат специфични съставки, които помагат при проблеми на скалпа като сърбеж, сухота и пърхот.

Новата серия продукти за коса от Eucerin® съчетава шампоан за специфично състояние на скалпа с тоник, който не се отмива. Тази комбинация успешно третира проблема на скалпа, докато се грижи за косата, осигурявайки сигурна защита до следващото измиване.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене