Асен Блатечки за участието си в "Клетката": Обичам да се провокирам

Асен Блатечки КАДЪР: Би Ти Ви

"Съгласих се да участвам, защото много ми хареса това което ми дадоха да прочета. Ал Пачино е казал, че важното за един проект са три неща -  добър сценарий, второ - добър сценарий, и накрая - добър сценарий. Харесва ми да се провокирам, а и екипът е от млади колеги и не толкова популярни, това също беше една от причините да приема."

Това коментира Асен Блатечки по NOVA по повод участието му в новия сериал "Клетката". 

"Клетката" е новата криминална поредица, чиято премиера ще е тази есен по Нова тв. Сюжетът проследява драматичната история на една силна и смела жена, изправена пред тежка морална дилема в опит да спаси детето си. Завръзката в сценария тръгва от ужасяваща история, която преобръща живота на главните герои.

Продуцент и автор на идеята е Краси Ванков с компанията си Hidalgo Productions, който стои и зад криминалния сериал "Братя".

Самият Ванков обясни, че с компанията му се стремят  да правят нещо различно и да изненадват аудиторията.

"Оттам тръгна и идеята да правим такъв сериал и да търсим различни актьори. Затова потърсих Асен и му благодаря, че се съгласи да участва", коментира продуцентът.

"Участието на млад и не толкова известен екип е голяма възможност и принцип който винаги съм изповядвал и в сериала "Братя". Един продуцент е смислен, когато може да налага нови лица", така обясни той изборът му на актьорски състав. 

Роли в сериала имат Веселин Калановски, Димитър Баненкин, Жаклин Дочева, Мира Бояджиева, Яна Кузова и др. Режисьори са Любомир Печев и Атанас Бончев-Наката. В сценарния екип са Александър Чобанов, Нина Кисимова, Диляна Крайнева, Пламена Велковски, Георги Иванов и Николина Любенова.

А самият Блатечки, Гергана Данданова и Мартин Димитров ще бъдат в главните роли на първия сериал у нас на затворническа тема.

И двамата не разказаха много за сюжета, но загатнаха, че става въпрос за катастрофа.

"Няма да разказвам повече, нека хората да имат момента на изненадата", каза Ванков и добави, че сериалът задава много повече въпроси, отколкото дава отговори. Началото му е на 29 септември по Нова тв.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене