NESCAFЕ® 3IN1 стартира второто издание на виртуалната игра COFFEE LAND

След успеха на Coffee Land I, NESCAFE® 3in1 ще зарадва своите фенове с второто издание на виртуалната игра. От 21.05.2012 г. до 30 06. 2012г. всички желаещи могат да отгледат своя кафе плантация и да спечелят страхотните награди - смартфон Samsung Galaxy Note; фотоапарат Olympus VR-310; кафемашина NESCAFÉ® Dolce Gusto Piccollo и много други награди, сред които NESCAFÉ® 3in1 раници и NESCAFÉ® чаши.

Тегленето на наградите ще се провежда всяка следваща седмица след старта на играта. Специализиран софтуер, ще тегли автоматично печелившите имена на играчите в края на всеки период от промоцията.

Те ще бъдат обявявани на сайта www.nescafe.bg, www.nescafe3in1coffeeland.com и фейсбук страницата на NESCAFE® 3in1 Bulgaria - https://www.facebook.com/#!/Nescafe3in1Bulgaria.

Над 90 000 участници се включиха в първото издание на Coffee Land, като сред тях бяха световният бийтбокс шампион Skiller и изпълнителката Сантра. Те отгледаха своите кафе-плантации и научиха интересни факти за зареждащата с добро настроение кафе напитка.

Целта и този път е всеки да отгледа своя реколта кафе, от която да си приготви чаша NESCAFЕ® 3in1. Единственото условие за включване в надпреварата е създаването на акаунт в сайта и закупуването на продуктите NESCAFÉ® 3in1 Strong или NESCAFÉ® 3in1 Classic.

Всеки участник ще регистрира в сайта на играта код, дата и час на касовата бележка, върху която е означена покупката и броя закупени стикове. Условие е да се пазят касовите бележки, както и опаковките на продуктите до края на промоционалната активност.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лили Иванова подари букет от бели рози на Мариус Куркински
ТЕСТ: Споделяте ли прекалено  много за себе си?
Френски актриси обвиняват режисьори в сексуален тормоз
Журналист създаде инфлуенсърка с AI, 9 й предложиха романтична връзка
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо (Снимка)

Напишете дума/думи за търсене