Нюйоркската дизайнерка Натали Крайнина представи I Can Too в “Дни на модата в Ню Йорк”

На 14 септември 2012, за четвърти пореден път, нюйоркската дизайнерка и посланик на I Can Too - Натали Крайнина, представи новата си колекция Пролет / Лято 2013 на "Дните на модата в Уилямсбърг", Ню Йорк ("Williamsburg Fashion Weekend").

Част от модното шоу са новите тениски I Can Too - по дизайн на Натали, които тя създава специално за инициативата.

Пред много медии и почитатели на модата от цял свят, Крайнина популяризира благотворителната инициатива и готовността си да дарява своя талант в подкрепа на деца със специални нужди.

Сива тениска I Can Too, в съчетание с атрактивна черна пола, впечатляват публиката на едно от най-посещаваните модни събития в Ню Йорк.

Цялата ексклузивна колекция тениски Nathalie Kraynina for I Can Too (Натали Крайнина за И АЗ МОГА) в черно, сиво, розово и синьо-бяло райе са изработени безвъзмездно от шивашка фирма „Линжери", Пловдив.

Тениските на младата нюйоркска дизайнерка може да откриете в магазин Hot Spot Plovdiv (Пловдив, ул. Патриарх Евтимий 12). Магазинът предоставя безвъзмездно пространство за аксесоари на фондацията. Тениски може да поръчате и от офиса на
I Can Too (София, ул. Гурко 12, ет. 7, офис 34) на: [email protected] и на: тел.: + 359 2 937 78 62; +359 885 277 342.

Пролетно-лятната линия на Натали Крайнина за 2013 е свързана изцяло с преоткриване на ЧЕРНОТО. Винаги модерно и толкова нюйоркско, черното стои страхотно на всеки. Колекциата се състои от взаимозаменяеми части, които могат да се носят заедно, както и да се съчетаят с дрехи от гардероба Ви. Представете си Вашата „малка черна рокля", показана с цяла колекция. Натали Крайнина си представя лежерна лятна линия, като играе с материи и силуети.

Тя използва леки материи, като стреч деним и памук и ги облича с кожа, копринени брокати, като някои части са избродирани със скъпоценни камъни. Макар изцяло в черно, в облеклата има загатване и на сребристи, сини и зелени нюанси. Всяка визия е съчетана с обувки на NINE WEST и бижута на www.lechicusa.com, които също предлагат дрехи от новата линия. Елегантна и изтънчена, колекция Пролет / Лято 2013 е изпълнена с игривост и живот. Колекция, която носи социално послание.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене