Мартин Елвиса разплака Мария Оряшкова! (Видео)

Същински обрат настъпи в „Игри на волята" в четвъртък вечер!

Новото племе на Мартин Елвиса „Гладиатори" бе на косъм от загубата в битката срещу доскорошното му племе „Старейшини". На финала Марто се изправи срещу най-добрата си приятелка Денислава и с прецизен изстрел вкара фрисбито в целта, отмъквайки победата за "червените" буквално под носа на Дени, Момчил, Дунев, Виктория, Оряшкова и Михаил.

Победата бе същинско чудо на арената след като Оряшкова от „Старейшини" се бавеше и въпреки численото предимство пред „Гладиатори" се стигна до инфарктен завършек. А загубата доведе до племенен съвет край жертвения огън с водещата Ралица Паскалева за "сините" и отключи взаимни обвинения в уговаряне на номинации, причисляване към коалиции и тежки обвинения.

Под прицел попадна най-вече Мария Оряшкова заради забавянето си на арената. Тя бе изпратена от своите съплеменници на елиминационна битка с Мартин Елвиса в петъчната вечер, когато ще стане ясно кой от двамата остава в битката за 100 000 лв. и кой напуска риалити формата.

Решението на „Старейшини" бе посрещнато със сълзи на очи от Оряшкова, която призна, че е твърде чувствителна и прозря предварителна уговорка от мъжката част на племето да я номинира. Така с финалното хвърляне на едно фрисби, Мартин предизвика истинско разединение сред бившите си съплеменници. А след края на битката най-големият му брат Мастагарков се хвърли на врата му да го поздравява, наричайки го "брат" след всички обиди и унижения, които изтърпя досега. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-желаната от милиони италианци Белен: След 12-тата изневяра на мъжа ми спрях да броя
Нана приветства от САЩ новата водеща на "Съдебен спор" Ромина Тасевска
Джулия Робъртс: Филмът "Хубава жена" трябваше да бъде доста по-мрачен
"All I Want for Christmas Is You" на Марая Кери вече не е най-слушаният коледен хит

Напишете дума/думи за търсене