Женски бой в "Игри на волята"

Изабела и Зори са тренирали заедно

Шоуто на път да стане игри на злобата

Зори и Изабела не могат да се траят, нападат се зловещо

Женски бой избухна в "Игри на волята"! Бъдещата участничка в следващия сезон на формата Изабела и секси чернокоската Зорница се нападнаха зловещо. Слава Богу, засега само вербално.

"Аз съм абсолютно несъгласна, че си най-добрата и че няма кой да те бие. Не можеш да излезеш пред цяла България и да се биеш в гърдите, че си най-добрата, като това много се разминава с истината", остро захапа Изабела познатата ни Зори, която беше пред финал в миналия сезон на "Игрите".

Конфликтът между двете спортни стихии започна след самохвалство на Зорница в кастинг-двубоя за следващия сезон. На терена състезателката от сезон 4 заяви, че тя е по-добра от Изабела в спорта, който са тренирали заедно - модерен петобой. Арогантната увереност на спортната кифла вдигна адреналина на брюнетката.

Георги, Чакала и Валери искат да разведрят ситуацията
Георги, Чакала и Валери искат да разведрят ситуацията

Заради думите на Зорница Изабела се зареди с изключително силен спортен хъс. Тя реши да докаже с действия, че твърденията на съперничката й не са истина. Яростната устременост помогна на брюнетката да спечели кастинг-дуела срещу своята съперничка.

"Това, че си била на европейско първенство, е само и единствено защото нямаше кой друг да отиде. Ти просто нямаше конкуренция", продължи Изабела с атаките в подкаста, воден от бившите участници на същото предаване - Георги и Чакала. Борбената нова участничка смята, че успехът на Зори е изопачен. "Тези купи, които казваш, че си ги взела, са лъжа. Къде са тези купи?", поставя под въпрос достоверността на успеха на Зори Изабела.

"Нещата, които говориш, са пълни глупости! Правиш го само защото те злепоставих на арената", отвръща на удара Зорница и добавя: "Тъпо е да казваш, че няма конкуренция в модерния петобой!". Участничката от миналия сезон на риалитито продължи да изрежда своите доводи, с които да се защити. "Не е спортсменско да омаловажаваш чуждия успех. Твоите резултати бяха посредствени и просто се опитваш да снижиш моите!"

Словесният сблъсък между момичетата стана толкова силен, че мъжете в онлайн предаването едвам ги разтърваха. Имаше опасност буквално да скочат една на друга.

Девойките се познават от години и дори са били близки приятелки. "Вече сме просто познати", вметна със студен тон Изабела.

Караницата не направи добро впечатление на тези, които следват изкъсо предаването. "Бях забравил колко противна е Зорница, не знам защо я викат на терен", заяви по-прям фен. Други пък не харесаха поведението на новата участничка. Явно, следващият сезон на "Игри на волята" ще се превърне в игри на злобата!

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 двойки, оставили дири в любовната история
Марта Вачкова издаде моминско парти в цвят лавандула край морето
5 шокиращи сексуални тайни, които само една домашна помощница знае
Дебел унгарец стана хит на европейското
Какво кара различните зодии да изневеряват?

Напишете дума/думи за търсене