Кой е Вито Шнабел?... Oсвен новата тръпка на Деми Мур

Както вече писахме, Деми Мур отново е влюбена в много по-млад мъж. 26-годишната нова половинка на актрисата Вито Шнабел не е нов в светските среди и е добре запознат с хай лайфа. Той е син на художника и режисьор Джулиан Шнабел („Скафандърът и пеперудата"). Сега обаче, след като стана част от живота на Деми, Вито със сигурност ще вкуси лично от славата и дано на не се задави, защото покрай Мур, тя няма да е никак малко.

Кой е Вито Шнабел?
Той е най-големият син на Джулиан и покрай баща си е израснал в света на изкуството и Холивудските знаменитости. След това успява да направи име като уредник и търговец на изкуство. „Те са постоянно около красиви и страхотна жени и движат с готини и весели хора - казва източник на сп. People относно семейство Шнабел. - Самите те са много забавни."

Пет неща, които трябва да знаете за Вито:

1. Той знае как да купонясва
Младият Шнабел е известен в хай средите като ценител на хубавите партита. На рождения ден на половинката на Наоми Кембъл Стивън Дорф, където с Мур за сефте показаха чувствата си, той се представил много добре в танците.

2. Не се страхува от малко розово
Вито живее в колоритния Palazzo Chupi, розова етажната собственост, проектирана от баща му, който също живее там. Сградата се извисява над Уест Вилидж в Ню Йорк. Съседите описват мястото като „страхотната Барби къща от Малибу".

3. Пробива рано в кариерата
Шнабел започва да прави изложби като куратор още на 16 години, и до 23-та си година показва произведения на изкуството по целия свят. Според официалната му интернет страница, той представлява някои от най-известните имена в съвременното изкуство, включително Терънс Кох, Рене Рикар и Дъстин Йелин.

4. Много е добър на баскетбол
Преди да открие любовта си към изкуството, е бил много запален по леката атлетика. Днес се слави като един от най-добрите играчи на баскетбол в арт средите.

5. Връзките със звезди са типични за семейството му
Преди Деми Мур Вито е имал връзки с Ел Макферсън и Лив Тайлър. В същото време, сестра му Лола, е излизала със звездата от „Властелинът на пръстените" Виго Мортенсен.

Както Вито каза през далечната 2006: „Няма недостатъци в това да си Шнабел".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене