Кой е Вито Шнабел?... Oсвен новата тръпка на Деми Мур

Както вече писахме, Деми Мур отново е влюбена в много по-млад мъж. 26-годишната нова половинка на актрисата Вито Шнабел не е нов в светските среди и е добре запознат с хай лайфа. Той е син на художника и режисьор Джулиан Шнабел („Скафандърът и пеперудата"). Сега обаче, след като стана част от живота на Деми, Вито със сигурност ще вкуси лично от славата и дано на не се задави, защото покрай Мур, тя няма да е никак малко.

Кой е Вито Шнабел?
Той е най-големият син на Джулиан и покрай баща си е израснал в света на изкуството и Холивудските знаменитости. След това успява да направи име като уредник и търговец на изкуство. „Те са постоянно около красиви и страхотна жени и движат с готини и весели хора - казва източник на сп. People относно семейство Шнабел. - Самите те са много забавни."

Пет неща, които трябва да знаете за Вито:

1. Той знае как да купонясва
Младият Шнабел е известен в хай средите като ценител на хубавите партита. На рождения ден на половинката на Наоми Кембъл Стивън Дорф, където с Мур за сефте показаха чувствата си, той се представил много добре в танците.

2. Не се страхува от малко розово
Вито живее в колоритния Palazzo Chupi, розова етажната собственост, проектирана от баща му, който също живее там. Сградата се извисява над Уест Вилидж в Ню Йорк. Съседите описват мястото като „страхотната Барби къща от Малибу".

3. Пробива рано в кариерата
Шнабел започва да прави изложби като куратор още на 16 години, и до 23-та си година показва произведения на изкуството по целия свят. Според официалната му интернет страница, той представлява някои от най-известните имена в съвременното изкуство, включително Терънс Кох, Рене Рикар и Дъстин Йелин.

4. Много е добър на баскетбол
Преди да открие любовта си към изкуството, е бил много запален по леката атлетика. Днес се слави като един от най-добрите играчи на баскетбол в арт средите.

5. Връзките със звезди са типични за семейството му
Преди Деми Мур Вито е имал връзки с Ел Макферсън и Лив Тайлър. В същото време, сестра му Лола, е излизала със звездата от „Властелинът на пръстените" Виго Мортенсен.

Както Вито каза през далечната 2006: „Няма недостатъци в това да си Шнабел".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене