Джулия Робъртс почти отказала да участва в "Нотинг хил" заради голота (Снимки)

Хю Грант пред плаката на романтичната комедия “Нотинг хил” (1999) с Джулия Робъртс. Снимка : Плаката на "Нотинг хил"

"Почти отказах ролята заради това колко неудобно ми беше. Беше много неловко. Дори не знаех как да изиграя персонажа", казва актрисата Джулия Робъртс, която се превъплъщава в образа на Анна Скот във филма "Нотинг хил". 

Това сподели суперзвездата в интервю пред сценариста на филма Ричард Къртис за новия брой на британския Vogue. В него актрисата разказва за кариерата си и причината никога да не се е снимала гола.

Робъртс казва, че е мразела да бъде облечена като филмова звезда. Не искала да носи костюмите във филма, затова изпратила шофьор да вземе пола, риза и жилетка от собствения ѝ гардероб.

Сценаристът споделя разочарование, че актрисата не е носела по-добри дрехи в конкретната сцена. 

"Знаете ли, никога не трябва да критикувате избора на другите хора. Аз реших да не се събличам във филма", казва актрисата и добавя, че иска да помогне на други жени, които са под натиск и смятат, че е неизбежно да се събличат пред камерите. 

Джулия Робъртс не разкри тялото си пред камерите дори за ролята на проститутка в "Хубава жена".

В интервюто Ричард Къртис разказва, че на снимачната площадка на "Нотинг хил" актрисата се опитвала да не бъде твърде мила с останалите. Тя се страхувала някой да не се възползва от добрите й обноски, бъркайки ги с любовен интерес. Актрисата искала да се концентрира върху работата си.

Робъртс споделя, че до ден днешен се опитва да сдържа любезността си. Причината е, че не знае дали хората няма да я разберат погрешно. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене