Кайли Дженър се страхува за връзката си с Тимъти

Тимъти Шаламе и Кайли Дженър КАДЪР: Туитър/@PopBase

Кайли Дженър е попречила на Селена Гомес да говори с Тимъти Шаламе на Златните глобуси, защото риалити звездата "силно защитава" връзката си със звездата от "Уонка" и се страхува, че други жени искат да ги разделят, споделят запознати.

Неудобният момент стана обществено достояние, когато актрисата от "Убийства в сградата" беше хваната от камерите в залата да коментира ситуацията с близките си приятелки Тейлър Суифт и Кили Спери.

Четец по устни потвърдил пред изданието "Daily Mail", че Гомес е разказвала на приятелките си за неудобно взаимодействие с двойката и отказът на желанието й да си направи снимка с Шаламе.

"Кайли не се чувства застрашена от Селена, но изпитва силно чувство на протекция по отношение на връзката си с Тимъти. Тя го обича и няма намерение да го пусне. Знае, че жените биха искали да разбият това, което двамата имат и е решена на всичко, за да не го позволи", споделя близък на риалити звездата.

Според присъстващ Селена просто е искала да поздрави бившия си колега за номинацията му.

"Селена отиде при него просто да го поздрави за номинациите и да му каже колко много харесва последния му филм", обясни запознат. "Тя наистина се гордее с това колко далеч е стигнал."

Гомес стана свидетел на стремителния възход на Тимъти през последните години, след като дуото участва заедно във филма на Уди Алън "Един дъждовен ден в Ню Йорк".

Докато снимаха продукцията, двойката предизвика романтични слухове, тъй като феновете полудяха от снимките им, на които се целуват.

В крайна сметка се разбра, че интимният момент е само част от сюжета на филма, в който двамата играят млади влюбени.

Откакто новината за предполагаемата ситуация по време на Златните глобуси се разнесе в медиите, Селена се опитва да спре всички възможни спекулации, предаде dir.bg.

"Нееее, казах на Тейлър за двама мои приятели, които са се събрали. Не, че това е работа за някого", написа тя в социалните мрежи.

В понеделник вечерта Тимъти също се опита да омаловажи всички слухове за вражда, като настоя пред TMZ, че Кайли и Селена са "готини" и че приятелката му не е пренебрегнала бившата му колежка.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Христос воскресе, скъпи читатели!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии

Напишете дума/думи за търсене