Крис Хемсуърт разкри, че здравето и фитнесът са негови приоритети

Крис Хемсуърт СНИМКА: Инстаграм/Официален профил

40-годишният сърцеразбивач на Холивуд Крис Хемсуърт разкри, че и занапред ще продължава да дава приоритет на здравето и фитнеса, но ще действа със структуриран подход към поставянето на цели.

Той обясни идеите си в кратко видео, което сподели с последователите си в социалните мрежи, малко след настъпването на новата година.

"Честита Нова Година на всички. Докато седя тук, започвайки 2024 г. със семейството и приятелите си, ме накара да се замисля върху идеята "нова година, нов аз", която обиколи социалните медии и имам някои мисли", казва той във видеото.

"Ние като общество трябва да започнем да работим върху целите си в прогресивна насока, но никога в абсолютни стойности. Завъртането на превключвателя и на себе си, когато календарът се промени, никога няма да бъде устойчив начин за постигане на вашите цели. Това е просто бърз начин да се обезсърчиш. Единственият начин да продължиш последователно напред е да правиш лесни и леки промени в начина си на живот, докато те станат твой нов навик, твоя нова рутина", заяви още Хемсуърт.

Самият той сподели и собствените си цели за 2024 г. Сред тях са увеличаване на дишането в тренировките, използването на медитация за облекчаване на стреса и управление на по-добър сън за по-бързо възстановяване, предаде дир.бг.

"Ще включа повече дишане в тренировката си, повече медитации, по-добри практики за сън и накрая повече функционални движения в упражненията си. Правенето на промени в начина на живот с малки стъпки ще помогне на всички нас да живеем най-добрия си живот през 2024 г.", заявява още той.

Публикацията на Крис идва на фона на съобщенията, че той и съпругата му Елза Патаки са се "отдалечили като двойка". Те са женени повече от 10 години, но наскоро накараха злите езици да говорят, че явно не всичко е наред, след като прекараха поотделно ваканциите си.

"Състоянието на брака на Крис и Елза е под въпрос. Отделните ваканции са огромен червен флаг. Те все още са много обединено семейство, но са се отдалечили като двойка", споделил приятел на актьорите. Източникът твърди още, че Крис искал да живее "по-прост живот", но "Елза иска повече".

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Плантейнът лекува гастрит и язва
До какво води синдромът на майка Тереза?
Ето кой шие костюмите за Dancing Stars
Как внукът на Алла Пугачова избяга от войната

Напишете дума/думи за търсене