Никол Кидман лъгала за височината си

Никол Кидман разкри, че е лъгала за височината си в началото на кариерата си.
Снимка: Instagram/@nicolekidman

Никол Кидман разкри, че е лъгала за височината си в началото на кариерата си, съобщават от The Guardian. Актрисата го правела, за да си осигури прослушвания.

Високата 1,80 м. Кидман разказва, че се преструвала на по-ниска, след като й казали, че е твърде висока, за да има холивудска кариера. 

Хората често си правели шеги с ръста й преди, но сега само реагират учудено на реалната й височина. Актрисата споделя, че още се притеснява, когато трябва да носи високи обувки за червения килим. "Винаги смятам, че ще съм най-високата на събитието и, че ще приличам на жираф!", оплаква се тя. 

Припомняйки си неуспешен кастинг, когато била дете, Кидман разказва, че кандидатите са били измервани, преди да бъдат допуснати в стаята за прослушване. Тя била 1,62 м., а за ролята се нуждаели от момиче до 1,57 м. Въпреки това успяла да си проправи път в стаята и умолявала за ролята. Не я получила, но се гордее, че все пак е изпяла четири реда от припева.

Кидман дала съвет на дъщерите си, че всяка физическа несигурност, която имат, не е от значение. „Важно е дали позволявате на другите хора да ви кажат „да" или „не" и дали приемате отговора им", предава тя. „Истинската суперсила e да не си тънкообиден."

Кидман е най-известна с ролите си в „Широко затворени очи", „Мулен Руж" и „Студена планина". Тя е номинирана за пет Оскара, като печели един за най-добра актриса през 2003 г. за ролята на Вирджиния Улф в "Часовете". Тя участва в шоуто на Amazon Prime "Емигранти", което ще дебютира в края на този месец.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Остави ме на мира, искам да мастурбирам
До какво води синдромът на майка Тереза?
Плантейнът лекува гастрит и язва
Ето кой шие костюмите за Dancing Stars
Как внукът на Алла Пугачова избяга от войната

Напишете дума/думи за търсене