Селена Гомез се завръща в продължение на сериала "Магьосниците от Уейвърли Плейс"

КАДЪР: Екс/@SGchartupdate

Селена Гомес и Дейвид Хенри се завръщат в продължението на хитовия сериал на "Дисни" "Магьосниците от Уейвърли Плейс". Двойката изигра Алекс и Джъстин, които са две от трите деца на семейство Русо. Селена отново ще влезе в ролята, но само като гост-звезда, а Дейвид ще бъде част от постоянния каст на поредицата. 

Актрисата, която завладя телевизионния екран с ролята си на Мейбъл Мора в "Само убийства в сградата", сподели в инстаграм снимка на Алекс и Джъстин и написа "Ние се завръщаме".

В продължението на сериала се разказва за последиците от „мистериозен инцидент в WizTech". Джъстин вече има съпруга и двама сина и е изоставил магьосническата си сила, избирайки да живее като обикновен човек. Но един ден се появява могъщ млад магьосник, който се нуждае от обучение, което кара Джъстин отново да се завърне към "занаята".

Хенри публикува в инстаграм снимка на сценария и написа „Пригответе се! Семейство Русо отново ще стане част от вашето семейство. 2024 година - магията се завръща".

Сериалът „Магьосниците от Уейвърли Плейс" излиза на екран през 2007 г. По това време Гомес е на 15 години. Поредицата изстрелва младата актриса във висините на шоубизнеса и тя се превръща в една от най-големите звезди на своето поколение.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рекорд - трейлърът на филма за Георги Аспарухов-Гунди с 2 500 000 гледания (Видео)
В Кан просълзената Бинош определи Мерил Стрийп като “международно съкровище”
Дъщерята на Том Круз се отказа от фамилията на баща си
Дзадзен практика - тайната на дзен
Остави ме на мира, искам да мастурбирам

Напишете дума/думи за търсене