Селена Гомес: Днес разбрах, че никога повече няма да изглеждам така (Снимки)

Селена Гомес често се сблъсква със забележки относно тялото си, но винаги се опитва да ги посрещне с позитивизъм.
Снимка: instagram/@selenagomez

Селена Гомес коментира откровено промените в тялото си и сподели, че е горда да бъде това, което е. Певицата качи поредица от снимки в Instagram, показвайки тялото си през годините. 

В първата снимка, която е от преди години и показва тялото на певицата по бански, Гомес написа: "Днес разбрах, че никога повече няма да изглеждам така...". След това тя качи снимка от това лято, рязката промяна в килограмите е очевидна. Въпреки това, певицата написа: "Не съм перфектна, но се гордея, че съм това, което съм... Понякога забравям, че е добре да бъда себе си."

Селена Гомес често се сблъсква със забележки относно тялото си, но винаги се опитва да ги посрещне с позитивизъм. Актрисата редовно споделя положителни послания в постовете си в Instagram. Наскоро тя обясни, че за нея това да бъдеш необикновен означава да се чувстваш комфортно в собствената си кожа. Трябва да се приемеш такъв, какъвто си и да се обичаш.

След като актрисата се появи на 80-ия Златен глобус през януари 2023 г., тя получи много негативни коментари относно външния си вид, посочва американската медия People. „Честно казано, не ме е грижа за теглото ми, защото хората така или иначе се ядосват за това", каза певицата миналата година в историите си в TikTok. 

Във видео на живо в Instagram, Гомес се обърна към критиците, докато разговаряше с 9-годишната си сестра. „В момента съм малко едра, защото си похапвах по време на празниците", каза тя на своите последователи, преди да обърне глава към сестра си, питайки за нейното мнение. След като тя изглеждаше съгласна с певицата, Гомес започна да се смее.

В друг клип от миналата година, актрисата говореше за промяната във вижданията си: "Нещо, което бих искала да мога да кажа на по-младото си аз е: Оценявай лицето и тялото, които имаш. Може да не изглеждаш като всички останали, но ти си това, което си, и се гордей с това".

Гомес, която претърпя бъбречна трансплантация през септември 2017 г. поради усложнения от лупус, обясни, че състоянието й причинява „изменения в теглото", които преди са я притеснявали.

„Имам лупус, бъбреците ме затрудняват и имам високо кръвно налягане, така че се боря с много здравословни проблеми", каза тя в подкаста Giving Back Generation през ноември 2019 г. Тя сподели, че „комбинацията" от болестта й и лекарствата, от които се нуждае, променят теглото й.

Лупусът е хронично автоимунно заболяване на съединителната тъкан, което засяга най-често млади работоспособни хора.  Диагнозата се поставя трудно, като данните сочат, че около 6 години са необходими, за да стигнат лекарите до нея. Болестта наподобява много други заболявания, затова я наричат един от най-големите имитатори.

Лупусът може да бъде кожен или системен и да засегне всеки орган, или система от тялото. Признаците и симптомите могат да се появят внезапно или да се развият бавно, могат да бъдат леки или тежки, временни, или постоянни.

"Днес разбрах, че никога повече няма да изглеждам така...", коментира тялото си Селена Гомес. 
Снимка: instagram/@selenagomez
"Днес разбрах, че никога повече няма да изглеждам така...", коментира тялото си Селена Гомес. Снимка: instagram/@selenagomez
"Не съм перфектна, но се гордея, че съм това, което съм.", обяви Селена Гомес.
Снимка: instagram/@selenagomez
"Не съм перфектна, но се гордея, че съм това, което съм.", обяви Селена Гомес. Снимка: instagram/@selenagomez
  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво представляват хората, наречени синкис?
Рекорд - трейлърът на филма за Георги Аспарухов-Гунди с 2 500 000 гледания (Видео)
В Кан просълзената Бинош определи Мерил Стрийп като “международно съкровище”
Дъщерята на Том Круз се отказа от фамилията на баща си
Дзадзен практика - тайната на дзен

Напишете дума/думи за търсене