“Няма Джаро, няма Маро” - Михаил Билалов се завръща в “Под прикритие 6” (Обзор)

Мариан Вълев

Юлиан Вергов влиза в главна роля

“Няма Джаро, няма Маро” - една от култовите реплики на Мариан Вълев в сериала “Под прикритие” ще бъде валидна и в новия шести сезон. След почти 8 години прекъсване Михаил Билалов отново ще бъде Джаро в криминалната поредица.

А в една от главните роли влиза Юлиан Вергов, но все още не издават какъв ще бъде неговият образ. Мариан Вълев, който играе Росен Гацов - Куката, също ще участва и в новите епизоди. “Под прикритие” ще бъде сниман през август и се очаква да бъде излъчен през 2025 година. Новият сезон ще има предистория и затова героят на Билалов - Петър Туджаров - Джаро, който беше убит в последния епизод на петия сезон, ще излезе отново на малкия екран. 

Част от екипа на шестия сезон на сериала на пресконференция за обявяването му.
Част от екипа на шестия сезон на сериала на пресконференция за обявяването му.

“За нас е особена гордост, че след толкова години успяхме да развием сериала. Съвсем скоро той ще бъде един от първите сериали, излъчени по HBO”, обяви генералният директор на БНТ Емил Кошлуков по време на специалното представяне на 6-ия сезон, организирано от обществената телевизия.

Режисьорът Виктор Божинов разказа, че именно на “Под прикритие” дължи част от успешната си кариера. “Сега е гаранция, че това ще носи добрата марка на сериала. Дава гаранция за драматургично качество, мащаб, различен и географски, и всякак. Има нови герои, сюжетни линии”, каза Виктор Божинов. Епизодите ще бъдат снимани в София, по Черноморието, както и във Франкфурт и Малта. 

Михаил Билалов се завръща в “Под прикритие 6”
Михаил Билалов се завръща в “Под прикритие 6”

“Особено щастлив съм, че имам възможност да продължим този сериал, излъчен в повече от 180 територии по света. Успяхме да се съберем по-голямата част от авторите, които сме започнали да правим заедно това нещо. Вълнуващо е. След няколко показни убийства някои политици казаха, че мутренските години се завръщат. Тогава и “Под прикритие” трябва да се завърне”, каза създателят на поредицата Димитър Митовски.

Сценаристи на сериала са Борислав Захариев, Ваня Николова, както и журналистът Слави Ангелов - главен редактор на “24 часа - 168 истории”, който беше консултант на петте сезона. 

Главните актьори в предишните сезони
Главните актьори в предишните сезони

“Ще има добър баланс между полиция и престъпност. Ако няма справедливост в живота, поне да има справедливост на екрана”, каза Ваня Николова.

 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?
Искате да сте красиви и здрави? Опитайте тези етерични масла
Измъчената поетеса Тейлър Суифт възпя страданието си в любовта с двоен албум шедьовър (Видео)
4 стъпки до сбъдването на мечта

Напишете дума/думи за търсене