Иван Иванов боядисвал врати в САЩ

Любимецът на няколко поколения българки Иван Иванов, който си отиде наскоро, е боядисвал врати в САЩ. Тази подробност от биографията на превърналия се в звезда с ролята на Ран във "Всичко е любов" актьор дълги години се знаеше само от най-близките му приятели в гилдията. 

Причината да се захване с това непрестижно занимание била чисто финансова. През 90-те години родното кино бе в колапс и много, дори от неговите емблеми, останаха без роли. Онези пък, които са били на щат в театрите, са се разписвали за около 100 лева месечно. Но дори и такова възнаграждение не получавал Иван Иванов, който по това време е напуснал и Младежкия театър, и Киноцентъра и един от първите в гилдията е излязъл на свободния пазар.

Синеокият красавец заминал на гости при свой български приятел в САЩ и решил да припечели някой и друг долар. Култовият актьор, който е получил стабилно техническо образование, преди да завърши ВИТИЗ, се справил на шест с поръчките и хората, чиито врати разкрасил,  дълго след заминаването му питали за обаятелния българин.  

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме
Бейби бумър нокти. Какво представлява тази тенденция в маникюра?
Характеристики на 5-те вида лидери
Ефектът Ромео и Жулиета - отнася ли се за вас?
Лъчезар Чоткин е големият победител в Hell's Kitchen

Напишете дума/думи за търсене