“Отчаяната съпруга“ Фелисити Хъфман след ареста й: Старият ми живот е мъртъв

Звездата от хитовия сериал "Отчаяни съпруги" Фелисити Хъфман
Снимка: Twitter/@decider

Звездата от хитовия сериал "Отчаяни съпруги" Фелисити Хъфман за първи път разказа в интервю как скандалът с полицейската операция "Varsity Blues" й се е отразил, признавайки, че се чувства така, сякаш старият й живот е умрял"

Тя беше вкарана в затвора за 11 дни, след като подкупи служители на колеж с 15 000 долара, за да подправят резултатите на дъщеря й на SAT изпитите. Актрисата плати глоба от 30 000 долара и прекара 250 часа в обществена служба. 

Хъман, която се подготвя да играе на лондонската театрална сцена в постановката "Hir", обсъди завръщането си към професията след ареста й през 2019 г. пред "The Guardian".

Споделяйки как се чувства за това, че публиката е наясно с процеса и осъдителната й присъда, Фелисити каза: "Влизам в стаята с този товар. Направих го. Черно и бяло е“.

Фелисити разказва, че все още се учи как да се справя след изпитанието, но добавя, че се чувства благодарна, че е тук и е щастлива, стига семейството й да е добре.

Фелисити почти не е работила, откакто е била в затвора. Размишлявайки върху промяна в кариерата си, тя каза: "Наскоро направих пилотен проект за ABC, който не беше приет. Беше трудно. Нещо като че старият ти живот е умрял и ти си умряла с него. Имам късмета да имам семейство, любов и средства, така че имах къде да бъда."

Обсъждайки реакцията, с която се е сблъскала след избухването на скандала, Фелисити споделя, че докато някои хора са били мили с нея, други - не.

Сред хората, които са я подкрепили, е американският драматург Дейвид Мамет, който написа отворено писмо, в което казва, че тя е трябвало да получи Тексаска присъда, което по същество означава: невинна, но няма да го прави отново. Фелисити е откровена, че е мило и смело от страна на Дейвид да я защити, но не казва дали е съгласна с присъдата му или не.

През декември миналата година Фелисити най-накрая наруши мълчанието си относно скандала, като каза, че е чувствала, че няма друга възможност, освен да наруши закона.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?
Искате да сте красиви и здрави? Опитайте тези етерични масла
Измъчената поетеса Тейлър Суифт възпя страданието си в любовта с двоен албум шедьовър (Видео)
4 стъпки до сбъдването на мечта

Напишете дума/думи за търсене