Малката Кая ще стиска палци на татко Алберт

Христо Стоичков с шапката, която получи от Алберт Попов. Снимка: БФСки

Дъщеричката на Алберт Попов Кая ще му стиска палци във финалната зона в Банско в неделя. Тогава е слаломът за световната купа.

“Ще има после да ѝ показваме, че и тя е била на това състезание”, обясни най-добрият ни скиор алпиец. Цялото му семейство също ще бъде на финала за състезанието.

Проблем за неделя може да е снеговалежът, който се очаква в курорта. Първоначално бе предвидено да вали дъжд, но сега последните данни са за сняг в неделя и понеделник.

“Сезонът не е това, което се надявах. Но остават още пет старта и дано те са моите”, заяви най-добрият ни скиор Алберт Попов.

“Силите са толкова изравнени, че ако не рискуваш, нямаш никакъв шанс. Но дори да си в най-добрата форма, атмосферните условия могат да ти попречат. Както стана в Шамони. На всички беше ясно, че там не трябва да има състезание, но го направиха. Мъртъв сняг. Не ти дава нищо. Напъваш ската, тя се огъва и оставаш на едно място”, допълни Алберт.

“Наистина да караш пред родна публика, от една страна, те зарежда, но от друга, е голяма отговорност. Нека феновете бъдат шумни, да подкрепят всички, за да покажем на света колко е хубаво в България. Реално в този брутален спорт всички сме приятели. Но на трасето сме всеки сам за себе си”, каза още Алберт.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Никол Кидман с ограничителна заповед срещу папарак, нападнат от бащата на Тейлър Суифт
Отпускат 25 милиона лева за българските култура и изкуство
Ал Пачино и Зендая са сред актьорите, които ще обявяват печелившите на Оскарите
Християна Лоизу чака бебе, обяви новината в ефир

Напишете дума/думи за търсене