Светлана Гущерова призна, че винаги е обичала да е център на внимание, но бракът я e променил

Светлана Гущерова и мъжът ѝ Християн Гущеров
СНИМКА: инстаграм

Наскоро бившият еротичен модел Светлана Гущерова излезе от доброволната си изолация и се появи на светско събитие. Там тя беше обявена за победителка в категорията "Майка на годината", която по думите й напълно си е заслужила.

"В рамките на 6 години родих 4 деца, да са ми живи и здрави. Отказах се от всичко заради тях, а винаги съм искала да съм център на внимание", заяви Гущерова.

В предаването "Преди обед" блондинката от Търговище разкри какъв е животът й като съпруга и майка на четири деца, като отказа да даде яснота за заплахите със заливане с киселина, за които самата тя преди време разкри, тъй като в момента се води разследване.

Тя сподели, че е много строга майка и изисква от децата си това, което самата тя не е била като ученичка.

"Да си призная аз не съм била добра ученичка и искам те да бъдат добри ученици. Да учат в най-доброто училище, да са зубъри, да знаят всичко. Това, което не съм била аз, искам те да бъдат. Мечтая да учат във Виена и ще учат там. Всяка моя мечта съм си я постигнала. Категорично те ще учат във Виена, след това в Швейцария и, дай боже, да стигнат до Кеймбридж", обясни още Светлана и допълни, че съпругът й Християн Гущеров й помага от първия ден на раждането на първото им дете.

Блондинката призна и че децата им слушат повече татко си, отколкото нея, тъй като тя е тази, която повече им се кара и ги пошляпва по дупетата.

Светлана не крие, че бракът много я е променил и заяви, че двамата с Християн са много различни като характери.

Той е домошар, затова и се допълваме. Той промени мен, аз промених него. Аз бях момиче на живота, излизах по заведения, но исках такъв мъж. Навремето ходех по заведения, за да си намеря мъжа", признава тя и категорично заявява, че днес не би се снимала гола за нищо на света, от една страна заради мъжа й, който е "болезнено ревнив", а и защото не е ок за майка на четири деца.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
На какво вреди фелациото
Защо крал Чарлз пътува навсякъде с поръчкова тоалетна чиния и плюшено мече?
Искате да сте красиви и здрави? Опитайте тези етерични масла
Измъчената поетеса Тейлър Суифт възпя страданието си в любовта с двоен албум шедьовър (Видео)
4 стъпки до сбъдването на мечта

Напишете дума/думи за търсене