Люси Дяковска: Германците ме избраха не защото съм гей, а заради волята и смелостта ми

Люси Дяковска в немското тв риалити “Аз съм звезда - изкарай ме оттук”

Германската публика избра мен не защото съм гей, не защото изглеждам добре, не заради музика, не заради точки - гласуваха за моя характер, за мен като личност, за волята и смелостта ми. Беше водещо това, което съм. В това предаване се отива с цялото знание какво може да се случи с теб. Реших да вляза, защото съм човек, за който победите и предизвикателствата са много важни. 

Това сподели Люси Дяковска пред bTV за първи път, след като се върна като победител в немското тв риалити "Аз съм звезда - изкарай ме оттук". Българската певица стана Кралица на джунглата със 100 хил. евро, след като яде тарантула, скорпион и свинска матка в Австралия. 

Тя обясни, че е влязла в предаването за открие себе си.

"Много рядко ми е давано потвърждение, че нещата, които правя наистина са добри. Има много малко хора в живота ми, които са успявали да ме предизвикат да работя върху себе си и да ставам по-добър човек. Цял живот съм опитвала да се доказвам. особено пред майка ми. С нея имахме сблъсквания дори относно моята сексуалност", каза още Люси Дяковска. 

Тя призна, че има връзка, но реши да запази в тайна името на партньорката си, като обясни:

"Не искам нещо толкова красиво да бъде изложено на публичност."

Популярната българска певица бе обявена за победителка в неделя вечерта на живо в шоуто, след като зрителите гласуваха масово именно за нея.

Шоуто е от типа на "Сървайвър", в него 12 популярни личности изкараха няколко седмици в австралийската джунгла, подложени на всякакви екстремни преживявания.

До финала стигнаха 47-годишната Люси Дяковска, която стана известна в Германия като член на вече несъществуващата момичешка група "Ноу ейнджълс", 23-годишният инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Тримата трябваше да се справят с различни предизвикателства. Последното изпитание за българката беше доста отвратително. Тя трябваше да яде тарантула и скорпион, коктейл от смлени рибешки, камилски, свински и говежди очи, а накрая ѝ сервираха свинска матка. Люси успя да преглътне и последната хапка от всички гадости. Twenty4Tim трябваше да изкара пет минути легнал в яма, пълна със змии. Той също издържа своето изпитание. Лейла Лахуар обаче се провали и не можа да издържи определеното време, покрита с месни отпадъци и милиарди брашнени червеи, които пъплеха по цялото ѝ тяло.

Зрителите трябваше да изберат между Люси Дяковска и Twenty4Tim кой да грабне чека за 100 хил. евро. И най-много гласове получи българката. Първото, което тя изкрещя, чувайки, че е Кралицата на джунглата, бе: "Мамо!" и вдигна поглед към небето. А след това избухна в сълзи. Вчера, ден след победата ѝ, се навършват 4 години от загубата на майка ѝ.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
4 стъпки до сбъдването на мечта
Ванга предсказва на Латинка Петрова, че ще срещне мъж без пукнат лев, сега двамата празнуват златна сватба
Малки неща, които ни пречат да отслабнем
Сашо Кадиев и годеницата му вдигат малка сватба - само с най-близките
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!

Напишете дума/думи за търсене