Фики Стораро: Не искам да се оправдавам, признавам вината си

Фики Стораро

"Видях видеото, което се е появило в Тик-ток и по сайтовете. Не искам да се оправдавам. Без да влизам в битовизми, признавам вината си, че возя сина ми на предната седалка, отивайки до кварталния магазин". Така попфолк изпълнителят Фики Стораро коментира видеото, станало известно в социалните мрежи, на което се вижда как той вози 6-годишния си син на предната седалка без колан и чати на телефона си, докато шофира в София.

Според българското законодателство децата се возят в специално предназначени за тях столчета спрямо възрастта им, а на предната седалка могат да седнат чак след 12-годишна възраст.

По думите на певеца той не си чатил по телефона, а пускал детска песен, "което също не е оправдание", казва той. "Разбирам грешката си и знам, че ние, хората, които по някакъв начин сме популярни, трябва да даваме добър пример в обществото. Затова се извинявам!", добавя още той.

"Получих и фиш, който ще платя. И аз съм човек, и аз понякога изпадам в такива ситуации. Това е първото ми провинение като шофьор. Още веднъж казвам, осъзнавам грешката си и няма да я повторя. Пожелавам здраве на всички вас и на дамата, която докато шофира, е решила, че е важно да хване Фики в "издънка", да снима лицето на детето ми и да го пусне в социалните мрежи", казва още Стораро.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене