Георги Христов 3 в 1: нов албум, турне и концерт в НДК

Георги Христов ще зарадва почитателите си с нов албум.

СНИМКА: ТЕОДОР АНГЕЛОВ

Звездата ще пее в зала 1 на 27 април, специален гост е Нели Рангелова

Нов албум, национално турне и голям концерт в НДК предстои да зарадват феновете на певеца с впечатляващ глас Георги Христов. На 27 април ще бъде неговият спектакъл в зала 1 на НДК.

Тогава ще излезе и новият му диск, в който са включени хитовете му от последните две години, ремикси на някои от най-емблематичните му изпълнения, както и дуетът му с Нели Рангелова “Когато се огледам в очите ти”, който вече е любим на почитателите му. В албума “Пей, сърце” ще има и две съвсем нови песни, които Георги Христов ще изпълни за първи път пред публика именно на голямата сцена в НДК. В момента тече подготовката за заснемането на видеоклипове към тях.

Билетите за концерта вече са почти изчерпани. Той няма да бъде сниман от телевизии, така че може да бъде гледан единствено на живо на 27 април. На сцената заедно с голямата звезда както винаги ще бъде групата му “Черно и бяло”, ще има симфоничен оркестър, а специален гост ще бъде Нели Рангелова.

Турнето, което ще представя новия албум, носи същото име - “Пей, сърце”, и ще стартира на 28 март в Пазарджик. След концерта в София ще продължи на 2 юни във Варна, на 3-и в Бургас и на 6 юни в Пловдив. Тепърва ще бъдат обявени и всички останали дати.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене