Принцеса Кейт призна, че е обработила първата си официална снимка след операцията

Кадърът е направен от британския престолонаследник и на него Кейт е с трите си деца - принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот.
Снимка:@KensingtonRoyal, туитър

Принцесата на Уелс - Кейт Мидълтън призна, че е обработила портрета за Деня на майката, който беше изтеглен от няколко медии заради опасения, че снимката е манипулирана. Тя се извини "за всяко объркване", което е предизвикала.

"Както много фотографи аматьори, от време на време експериментирам с редактирането. Искам да се извиня за объркването, което предизвика семейната снимка, която споделихме вчера. Надявам се, че всички празнуващи са имали много щастлив Ден на майката", пише в изявлението, публикувано в официалните канали на принца и принцесата на Уелс. 

Това се случва, след като в понеделник няколко медии изразиха опасения, че снимката е манипулирана и ги изтеглиха от публикациите си. 

Снимката, направена от принц Уилям и издадена от двореца Кенсингтън за Деня на майката, показва Катрин с трите им деца.

Асошиейтед прес първа изтегли снимката, тъй като тя "не отговаря" на фотографските стандарти на агенцията, отбелязвайки "несъответствие в лявата ръка на принцеса Шарлот".

На снимката принцесата е седнала, заобиколена от принцеса Шарлот, принц Луи и принц Джордж, като последният е обгърнал ръцете ѝ.

Това е първата официална снимка на принцесата на Уелс след коремната ѝ операция преди два месеца. Оттогава тя не се появява в публичното пространство.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене